; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Trăsniții

Episod special. „Trăsniții” i-au invitat în poveste pe Horia Vîrlan și Valentin Sanfira

21 March 2017

Marți, 21 martie, de la ora 22.30, Prima TV va difuza un episod special al Trăsniților în care Gogoașe, Coana Frosa, Ema, Sofia și Chiorete descind în platoul „Mama mea gătește mai bine'.

 Vezi galeria foto >

Echipa Trăsnită va găti în concursul culinar și va prepara cele mai neașteptate mâncăruri pentru a-l impresiona pe juratul emisiunii, Horia Vîrlan.

Constantin Zamfirescu, cel care îl interpretează pe Gogoașe, a povestit că, după ce a plecat maestrul Horia Vîrlan, au făcut exact ca în regula pisica și șoarecele – Când pisica nu-i acasă șoarecii joacă pe masă –  astfel încât platoul de la „Mama mea gătește mai bine' s-a transformat într-un decor al trăsniților. 

'Filmările la acest episod special au fost niște experiențe foarte dragi. Revederea cu bunul și deja vechiul meu prieten Horia Vîrlan a fost ca o minivacanță cu amicii doar că era într-o zi normală de filmare și nimeni nu a simțit asta. Veselie, glume, repetiție cu hohote de râs și ce-i place cel mai mult românului, pâine și circ. Și am făcut ce știam mai bine, tâmpenii, împiedicări, făină peste tot, oale ciobite și o plăcintă dezastru. Singura aeriană, topită și sigură că și-a găsit jumătatea (mă rog, întregul…) a fost coana Frosa, cotoroanța de “cirvici”, care l-a pupăcit pân’ la loc comanda pe ibovnicul ei, Horică. Cred că d-aia a fugit. Abia aștept montarea trăsnăilor, să mă delectez cu noul episod. Dacă a suferit cineva, a fost Frau, prietena noastră nemțoaică, responsabilă de curățenie. Nu vreau să știu ce a fost la gura ei.'

Lavinia Stoica, interpreta Soficăi, a avut parte de o întâmplare mai puțin așteptată: i s-a rupt tocul. 

A fost o experiență frumoasă alături de colegii noștri de la „Mama mea gătește mai bine'. Mi-ar fi plăcut să gătesc ceva acolo, însă am avut parte de o bătaie cu făină, asta după ce mi-am rupt și pantofii. Trei bărbați s-au chinuit să îmi îndrepte tocul, al treilea a reușit cât de cât. Am râs cu lacrimi, cum se întâmplă la fiecare filmare, până la urmă suntem actori de comedie, dependenți de râs.  Bătaia cu făină chiar a fost o surpriză pentru că nu era în scenariu. Imaginați-vă eu, gătită frumos de emisiune, mă rog, nu eu, ci Sofica… toată aranjată, cu bucle, tocuri, hainele bune…să se trezească în mâinile mătușii Frosa și într-o ploaie de făină. A fost amuzant. Nu ratați episodul!'

Serialul „Trăsniții', care este cel mai longeviv sitcom din lume – ca număr de episoade – și care a intrat în Cartea Recordurilor în urmă cu doi ani, este difuzat din această primăvară într-un sezon nou, de luni până miercuri, de la ora 22.30 pe PrimaTV.

Citește și:

Din 13 martie, „Trăsniții' te așteaptă de luni până joi cu un nou sezon la Prima TV

Livia Taloi, Ema din „Trăsniții', și-a sărbătorit ziua de naștere pe platourile de filmare

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare