; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Episod dramatic în “Pariu cu viaţa”

24 September 2012

Dacă la sfârşitul episodului anterior, fanii serialului Pariu cu viaţa' au fost martorii unei răsturnări de situaţie fără precedent în ceea ce priveşte viaţa Ancăi (ea dispărând misterios), aceştia pot răsufla uşuraţi, întrucât în episodul de luni, 24 septembrie, de la 20.30, misterul dispariţiei Ancăi va fi elucidat.

 

În momentele în care Vlad şi ceilalţi colegi de trupă o caută cu disperare, în speranţa că aceasta este încă în viaţă, Anca trece prin clipe de coşmar. De unde vine salvarea Ancăi după ce se pierde în mare, în mijlocul nopţii, dar şi care vor fi repercusiunile acestui eveniment tragic, telespectatorii vor afla luni, 24 septembrie, de la 20.30, la PRO TV.

 Scena emotionantă în care Anca şi Vlad se regăsesc este realizată pe melodia Here with Me', care a fost filmată într-un lan de grâu, în primele ore ale dimineţii: Vlad este absolut devastat de dispariţia Ancăi. Nu vrea să se resemneze sau să se împace cu gândul că Anca ar putea să se fi înecat, aşa că singura soluţie disperată era ca Vlad să o caute fără oprire pe toată plaja din Vama Veche. După o zi întreagă de căutări, aproape de apus, Vlad o găseşte pe Anca într-un loc în care nimeni nu ar fi bănuit că poate fi, într-un lan de grâu. Reîntâlnirea este emoţionantă într-adevăr. Din 7 zile de filmare, am avut parte de 5 răsărituri, ceea ce înseamnă că noi 5 dimineţi ne-am trezit la ora 4 pentru a ne pregăti de secvenţă', spune Vlad.

 Secvenţele filmate pe plajă la dispariţia Ancăi au fost printre cele mai dificile de până acum, întrucât Anca se pierde şi toata trupa trece prin momente de deznădejde. O căutăm fără încetare peste tot, cuprinşi de disperare şi teamă că este posibil să o fi pierdut definitiv', adaugă Alina Eremia.

Un alt moment muzical pe care telespectatorii PRO TV îl pot urmări luni seara este Just a Kiss', dedicat Ancăi: Am înălţat şi lampioane. Ce să mai? Piesa este o declaraţie de dragoste, o piesă intensă care îi oferă Ancăi siguranţa că Vlad nu vrea să grăbească lucrurile în relaţia lor, motiv care va deveni în scurt timp o problemă pentru cei doi', spune Vlad.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare