; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Fructul oprit_sezon2_foto3 (1)

Episod 28, sezon 2 “Fructul oprit”. Mai mulți suspecți, un singur vinovat: “Există arma crimei și avem amprente”

27 March 2019

 

Fructul oprit' continuă, în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, cu dezvăluiri importante, suspans, momente emoționante, dar și elemente de umor. Investigațiile pentru găsirea vinovatului, care l-a împușcat pe Adrian(Bogdan Albulescu), sunt în plină desfășurare în episodul cu numărul 28 al celui de-al doilea sezon, iar ancheta procurorului scoate la iveală mai mulți suspecți.

Eu sunt criminalul. Pe bietul om îl omorâi, aici, în grădină', așa sună mărturisirea pe care Sile Boască(interpretat de Marian Râlea) o face în fața procurorului Maria David(Rodica Lazăr). Doamne, Doamne, unde oi pleca, în ce pușcării nemiloase!', spune el îngrijorat. Ce dezvăluiri face el în fața procurorului și ce se va întâmpla în urma acestor mărturisiri, telespectatorii pot afla, diseară, de la ora 20.00, în Fructul oprit', la Antena 1.

Și alte persoane se află pe lista suspecților. Alex, hai să dăm cărțile pe față, că tot nu ne aude nimeni! Tu ai apăsat pe trăgaci, dar eu ți-am pus pistolul în mână … Eu cu toată viața mea, că niciodată nu am știut să aleg între doi bărbați', este discuția dintre Sonia(Michaela Prosan) și Alex(Petru Păun), iar continuarea poate fi urmărită, în această seară, într-un nou episod al serialului.

Fă-ți bagajul, să te salte!', îi spune Mihai(Conrad Mericoffer) tatălui său, Dan Lăzărescu(Doru Ana). Și când te gândești că ești sânge din sângele meu', îi răspunde acesta.  Cum va influența ancheta declarațiile lui Mihai, astăzi, de la ora 20.00.

Găsirea vinovatului devine principalul subiect de interes al tuturor. Tu cine crezi că l-a împușcat pe Adrian?', o întreabă Marius Cristescu(Bogdan Stanoevici) pe Roxana(Carmen Tănase). Marius, lumea îmi dovedește că poate s-o ia razna într-o clipă', îi răspunde ea.

După ce chestionează mai multe persoane, concluzia procurorului nu întârzie să apară: Există arma crimei și avem amprente'. Ce se întâmplă cu ancheta și ce întorsătură iau lucrurile, diseară, la Antena 1.

Tot în cadrul episodului 28, telespectatorii vor putea asista la o dezvăluire importantă pe care Magda(Maia Morgenstern) i-o face fiului său. Îți spun, dar nu cred că ești pregătit să afli până la capăt cine este mama ta. Ioane, eu… . Ce secret îi spune ea, astăzi, în continuarea serialului de la Antena 1.

Nu vor lipsi, în această seară, nici secvențele pline de umor, prezente în special în bucătăria oltenilor Boască. Făcui și boli grele', spune Sile, după ce își face o serie de analize, iar specialistul îi recomandă un anumit regim. Da ce eu sunt veverițoi să trăiesc cu nuci și cu alune?', reacționează el.

Ioan(Vlad Gherman) face primul pas în a-și rezolva problemele cu Ana(Cristina Ciobănașu) și revine astfel în casa Caragea. Am vrut să vorbesc cu tine, să-ți spun că mi-aș dori să încercăm să nu ne mai reproșăm nimic. Ce a fost, a fost', îi spune el. Cum evoluează discuția lor, dacă reușesc cei doi să se împace, dacă Bihter(Oana Moșneagu) și Ioan se vor mai întâlni, în această seară, în episodul 28.

Sezon 2 Fructul oprit' se vede, în fiecare miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1.  

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare