; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Fructul oprit_Sezon2_foto3

Episod 27, sezon 2 „Fructul oprit”. Anchetă, în casa Caragea, după conflictul cu focuri de armă: „Eu sunt criminalul!”

20 March 2019

Sezonul 2 Fructul oprit' continuă, în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, cu o serie de investigații, care se fac în urma conflictului dintre Alex și Adrian, încheiat cu focuri de armă. În rol de procuror, telespectatorii o vor putea vedea pe îndrăgita actriță Rodica Lazăr, având prima apariție în serial, diseară, în episodul cu numărul 27.

Membrii familiei Caragea și apropiații lor sunt luați în vizor de oamenii legii, în urma scandalului iscat între Adrian (Bogdan Albulescu) și Alex (Petru Păun). De la o discuție în contradictoriu, conflictul celor doi a luat amploare și s-a încheiat cu focuri de armă. Ce s-a întâmplat între cei doi bărbați? În cine s-a tras? Cine a apăsat pe trăgaci?, acestea sunt întrebările care își vor găsi răspunsul  în Fructul oprit', începând cu episodul din această seară.

Ancheta este în desfășurare. Procurorul a cerut o cameră în care să vorbească cu principalii suspecți. Este cumplit!', spune Ana (Cristina Ciobănașu). Procurorul Maria David (Rodica Lazăr) își face apariția în casa Caragea și încearcă să descopere cine este vinovatul. Cine pe cine ura mai mult? Fostul pe actualul sau invers?', Cine a apăsat pe trăgaci?', Ce ai făcut cu arma crimei?', Ieșea scandal? Erau frecvent certuri în casă?', sunt câteva dintre întrebările de care au parte membrii familiei Caragea, dar și apropiații lor. Concluziile procurorului nu întârzie să apară: Dacă știți că dumneavoastră ați tras cu arma, ca să opriți această luptă acerbă dintre doi îndrăgostiți, chemați-vă și un avocat'.

O mărturisire cutremurătoare schimbă total lucrurile: Eu sunt criminalul!'. Cine este persoana care face această dezvăluire, ce s-a întâmplat cu Alex și Adrian, telespectatorii pot afla urmărind episodul pe care Antena 1 îl va difuza, diseară, de la ora 20.00. Este tipic pentru familia Caragea ca periodic să intre într-o nenorocire d-asta colosală', spune Dan Lăzărescu (Doru Ana).

Într-o discuție cu fiul său, Magda (Maia Morgenstern) îi mărturisește acestuia că se confruntă cu o poveste din trecut. Mai există o parte ascunsă din viața mea despre care nu știe nimeni', îi spune ea lui Ioan (Vlad Gherman). Despre ce este vorba și cum o va influența prezența lui Bihter (Oana Moșneagu) pe Magda, astăzi, în episodul 27 al sezonului 2 Fructul oprit'.

Tot în episodul din această seară, telespectatorii vor putea vedea cum evoluează relația dintre Ana și Ioan, dacă acesta va reveni sau nu la soția lui. Cui îi pare rău se întoarce. Cine iubește rămâne', se gândește Ana.  Un episod încărcat cu momente emoționante, suspans și răsturnări de situație, în această seară, la Antena 1.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare