; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Fructul oprit_Ioan si_Cristescu

Episod 14, sezon 2 „Fructul oprit”. Ioan și Sonia, față-n față cu tatăl lor, Marius Cristescu

28 November 2018

Cel de-al doilea sezon „Fructul oprit' continuă, în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, cu un episod plin de surprize. Mărturisiri importante vor ieși la surprafață și vor aduce schimbări majore în viața protagoniștilor. Pentru prima dată, Ioan și Sonia ajung față în față, într-o altă ipostază, cea de frate –soră. Alături le va fi și tatăl lor, Marius Cristescu.

Îmi pare rău că sunt copilul celui care ți-a luat tot', este mărturisirea pe care i-o face Ioan (Vlad Gherman) femeii pe care o iubește.

În episodul 14 din această seară, telespectatorii vor afla cum va reacționa Ana (Cristina Ciobănașu), după ce va primi vestea că Marius Cristescu (Bogdan Stanoevici) este tatăl lui Ioan.

Dezvăluirea făcută de Roxana (Carmen Tănase), în urmă căreia Sonia (Michaela Prosan) și Silvia (Alina Pușcaș) află că nu au același tată, își lasă puternic amprenta asupra fetelor ei.

Cum ai putut să fii cu bărbatul care ți-a băgat soțul în mormânt?', este ea aspru taxată. Cum va evolua relația dintre ele, diseară, de la ora 20.00, în continuarea noului sezon Fructul oprit', la Antena 1.

Ana are o discuție importantă cu bărbatul care i-a omorât tatăl. Dan Lăzărescu este noul nostru vecin', descoperă ea. Ce mărturisiri importante îi va face Lăzărescu (Doru Ana) despre tatăl ei, telespectatorii pot afla urmărind episodul din această seară al serialului.

Marius Cristescu, Ioan și Sonia ajung pentru prima dată față-n față, în ipostaza de tată, fiu și fiică. Cum vor reacționa cei doi când vor descoperi că sunt frați, dar și ce dezvăluiri importante le va face Cristescu, în episodul 14 Fructul oprit', pe care Antena 1 îl va difuza, astăzi, de la ora 20.00.

Am crezut că așa o să pot să dorm mai bine noaptea, dar m-am înșelat. Și iată am devenit la fel ca cei pe care îi urăsc', le spune el acestora.

Protagoniștii continuă să lupte pentru iubirea lor. Sonia și Alex întâmpină noi piedici în fericirea lor. Soarta e împotriva noastră', îi spune  Sonia acestuia. Ioan își dă frâu liber sentimentelor și îi spune Anei tot ce simte pentru ea: Te iubesc și alături de tine pot să trec peste orice!'. Un episod plin de surprize, secvențe emoționante și răsturnări de situație, în această seară, de la ora 20.00, la Antena

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare