; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Keeping Up with the Kardashians   Season 9

Episoade noi din „Keeping Up with the Kardashians”, din 7 septembrie, la E!

21 August 2014

Clanul aflat în centrul seriei “Keeping Up with the Kardashians” este gata pentru un nou început şi pune pe primul loc familia, concentrându-se asupra lucrurilor pozitive din viaţă. Kris, Bruce, Kourtney, Kim, Khloé, Rob, Kendall şi Kylie demonstrează că sunt gata să se distreze, să se bucure de soare şi să-l primească cu braţele deschise pe noul membru al familiei lor, în noile episoade, care vor fi difuzate, în premieră, din 7 septembrie, la ora 21:00, la E!

 [Not a valid template]

În partea a doua din sezonul 9, familia Kardashian continuă să dovedească faptul că rămâne mereu la fel de unită, ba chiar și că știe să se distreze de minune, atunci când pleacă împreună într-o vacanță exotică, în Thailanda.

 

Pe măsură ce Kim se pregătește pentru marea zi, ea are ocazia să demonstreze tuturor că visele se împlinesc: Kim și Kanye apar pe coperta celebrei reviste Vogue, supranumită biblia modei'. Ei participă la o ședință foto cu totul specială, alături de fiica lor, North, ale cărei fotografii pot fi admirate în paginile revistei.

În timpul acestei aventuri europene, copleşită de romantismul şi fericirea datorate căsătoriei, familia petrece mult timp împreună, plimbându-se prin străzile chic din Paris, gustând cele mai alese bucate şi căutând cele mai frumoase ţinute pentru nuntă. Şi nu doar Kim simte fluturi în stomac.

Khloé a avut un an greu şi acum este gata să se reîndrăgostească. Dar într-o familie atât de extinsă, plină de personalităţi puternice, apar inevitabil şi certuri. Kris poate organiza fără efort cele mai luxoase evenimente şi nu e deloc încântată că nu participă la pregătirile pentru nunta lui Kim. Khloé e surprinsă să primească o factură de la Kourtney, care vrea să fie plătită pentru că a ajutat-o să-şi decoreze casa, iar Kendall şi Kylie pleacă după ce simt tensiunea din vacanţa familiei.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare