; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

190924_ITV_END_SPECIALS_shot2_171

Epic Drama difuzează sezonul șapte al serialului polițist „Endeavour”

22 June 2020

Sezonul șapte al serialului Endeavour va avea premiera în exclusivitate pe canalul Epic Drama, astăzi, 22 iunie, orele 22:00 și va rula timp de trei seri consecutive.

Noua trilogie, filmată în și în jurul Oxford, Anglia, îi urmărește pe Endeavour și pe colegii săi pășind într-o perioadă de schimbare, la începutul unui nou deceniu. Filmul debutează în noaptea de Revelion a anului 1969, când ordinea normală a fost reluată și echipa s-a reunit la Castle Gate CID, cu superintendentul-șef Bright înapoi la conducerea secției. Cu toate acestea, evenimentele din ultimul an și-au lăsat amprenta asupra lor, iar în noul sezon vechi prietenii vor avea de înfruntat provocări, și relații noi vor înflori. În zorii emancipării feminine, ai progresului social și ai dezvoltării științei, la Oxford anii ’70 încep cu descoperirea unui corp pe drumul de edec chiar în ziua de Anul Nou. Având ca singur indiciu un martor care a auzit niște fluierături în noaptea crimei, echipa se apucă de muncă pentru a descoperi vinovatul.

 

Cu un complot puternic, comun tuturor celor trei episoade ale sezonului, scenariul va testa la maxim moralitatea lui Endeavour, atât personal, cât și profesional.

 

După succesul debutului său regizoral în sezonul șase al serialului, Shaun Evans a regizat și primul film al noului sezon. În plus, Anton Lesser (Game Of Thrones) revine la CS Reginald Bright, Sean Rigby (Gunpowder) ca DS Jim Strange, James Bradshaw (Close To The Enemy), precum Dr Max DeBryn, Abigail Thaw (I Want My Wife Back) în rolul Dorotheei Frazil, și Caroline O’Neill (Last Tango In Halifax) în rolul lui Win Thursday.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare