; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

XoBWX8tbcYPMMMygWp7e4VeSbYD

Epic Drama aduce sezonul patru, ultimul, din „Misterele lui Frankie Drake”. Serialul a fost anulat!

22 March 2021

De mâine vom putea vedea la Epic Drama, în fiecare marți, de la ora 22.00, sezonul al patrulea din îndrăgitul serial „Misterele lui Frankie Drake'. Din păcate, acesta este ultimul de care ne vom bucura, pentru că nu va mai exista și un al cincilea sezon, informează tv-eh.com. 

 

Anunțul despre regretabilul final al îndrăgitei producții a fost făcut recent pe Instagram. „Am vrut să vă anunțăm că nu vom mai avea și un sezon cinci', a spus Lauren Lee Smith, interpreta exuberantei Frankie Drake. „Suntem extrem de dezamăgiți, dar am simțit că este foarte important să vă anunțăm acest lucru. Suntem incredibil de recunoscători pentru cele patru sezoane pe care le-am realizat, a fost o mare plăcere pentru noi să lucrăm la acest serial', a mai adăugat ea. 

„Îmi vor lipsi râsul și distracția care au existat mereu pe platouri. Am râs mult și sunt recunoscătoare pentru asta', a spus și Chantel Riley, interpreta fermecătoarei Trudy Clarke. „Cu toții am trecut prin foarte multe încercări în ultimii patru ani și am fost extrem de uniți, așa că toată treaba asta a fost un dar pe care l-am primit', a spus , la rândul său, Sharon Matthews, care a jucat-o pe impozanta Flo Chakowitz. 

Anunțul oficial al studiourilor producătoare, Shaftesbury, a fost făcut de Christina Jennings, fondator, președinte și CEO al acestora, care a declarat: „Vrem să le mulțumim distribuției, echipei incredibile și fanilor pentru toată dragostea și sprijinul din ultimii patru ani. Suntem mândri de acest serial și așteptăm cu nerăbdare să împărtășim ultimele două episoade'. 

Plasat în Toronto, în anii ’20, serialul urmărește activitatea singurelor detective particulare din oraș, Frankie Drake (Lauren Lee Smith) și Trudy Clarke (Chantel Riley), pe măsură ce anchetează cazuri pe care poliția le evită. Într-o epocă de schimbări și speranțe, ele sfidează așteptările și se împotrivesc convențiilor cu ajutorul farmecului și perspicacității lor feminine. 

Ce se întâmplă în sezonul 4 din „Misterele lui Frankie Drake'

Acțiunea celui de-al patrulea sezon începe când polițista Mary Shaw (Rebecca Liddiard) și medicul legist Flo Chakowitz (Sharon Matthews), bune prietene, hoinăresc prin pădure într-un joc de căutare de comori care devine în scurtă vreme mortal. Din inima sălbăticiei până în cercurile de elită ale societății și dintr-un cabaret al lumii interlope până într-o fabrică de dulciuri, Frankie Drake (Lauren Lee Smith) și Trudy Clarke (Chantel Riley) investighează cazuri de crimă, răpire, jaf și otrăvire. Ca ofițer în cadrul secției de Moravuri, Mary trage cu ochiul prin dosarele poliției și află secrete din discuții care nu sunt purtate între civili. Pe de altă parte, Flo dă o mână de ajutor cu rapoarte despre autopsii, experimente științifice și competențe medicale recent dobândite. Foarte ocupate în viața profesională, ele își găsesc timp și pentru proiecte personale. În acest sezon, Frankie are un iubit european, pilot de mașini de curse, iar visul lui Trudy de a avea o casă e mai aproape ca oricând de realizare. Mary se îndrăgostește de cine nu trebuie, iar Flo își întemeiază o familie. Peste toate acestea, ca de fiecare dată, apar pericole cu miză mare, evenimente palpitante, intrigi și prietenii solide. 

 

În acest sezon, Rebecca Liddiard, care o interpretează pe curajoasa Mary Shaw în serial, a intrat și în echipa scenariștilor, contribuind la scenariul unui episod alături de scenaristul principal, Peter Mitchell. După această experiență, ea s-a molipsit de microbul scrisului, fiindcă a creat un nou serial de animație, bazat pe personajele create de ea și de Sharon Matthews, intitulat „Mary and Flo: On the Go'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare