; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Enrique Iglesias i Anna Kournikova

Enrique Iglesias și Anna Kournikova au devenit părinți pentru a treia oară

13 February 2020

Dacă în urmă cu 2 săptămâni aflam că partenera lui Enrique Iglesias, Anna Kournikova așteaptă din nou un copil, fratele artistului, Julio Iglesias Jr.,  a surprins pe toată lumea declarând că cei doi au devenit deja părinți pentru a treia oară. 

 

Într-un interviu acordat unui post de radio din Chile, Julio Iglesias Jr., fratele lui Enrique, a fost întrebat de zvonurile potrivit cărora va deveni, din nou, unchi. „Dar am devenit deja unchi', a fost răspunsul acestuia.

Prezentatorul emisiunii a cerut explicații cu privire la declarații, precizând că nu se referă la gemenii pe care îi au deja Enrique Iglesias și Anna Kournikova. „Copilul s-a născut deja?', a fost întrebarea acestuia, la care Julio Iglesias Jr. a răspuns afirmativ, precizând însă că nu vrea să spună dacă este vorba de o fetiță sau un băiat. „Acesta este un secret', a mai adăugat el.

„Fratele meu are acum trei copii. Este foarte fericit', a mai ținut să precizeze Julio Iglesias Jr.

Enrique Iglesias și Anna Kournikova au devenit părinți în decembrie 2017. Cei doi s-a cunoscut în 2001 pe platourile de filmare ale clipului „Escape' și de atunci sunt nedespărțiți. Cu toate acestea, ei nu sunt căsătoriți. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare