; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Enrique Iglesias revine la imaginea de june-prim cu noul său album “Euphoria”

26 July 2010

Pe noul său album, „Euphoria', Enrique Iglesias nu se poate hotârî între a fi romanticul siropos sau tipul cool.

.
E suficient să arunci o privire peste lista de invitaţi pentru discul „Euphoria', al nouălea din cariera „latin lover-ului' spaniol (şi primul bilingv… dacă are vreo importanţă), ca să-ţi dai seama că Enrique nu ştie exact ce vrea de la acest album.

Akon, Usher şi Nicole Scherzinger aduc credibilitatea R&B, dominicanul Juan Luis Guerra anunţă rădăcinile merengue, în timp ce Pitbull… ok, nu ştim ce caută Pitbull acolo, dar Enrique sigur a avut un scop pentru el. Rezultatul îţi trezeşte curiozitatea cu piesele pe care spaniolul vrea să fie trendy, dar nu prea ameninţător („One Day at a Time'), dar te adoarme apoi cu acelaşi susurat drăgăstos de pe vremea unor hit-uri ca „Hero'.

E bine de ştiut, măcar, că Enrique face şi altceva în afară de ski nautic în pielea goală, la Miami (pentru că Spania a câştigat Mondialul de fotbal), sau de a-şi fotografia… părţile intime, pentru o fană, la un concert de săptămâna trecută.

Dacă precedentul disc, „Insomniac', era un semnal de luptă pentru clubberi, „Euphoria' e o revenire la imaginea de june-prim. Din păcate pentru el, Iglesias vrea neapărat să atragă şi atenţia tinerilor de sub 20 de ani cu noul album, iar formula e fie forţată, fie un pic învechită.

.

Citeşte articolul integral în revistă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare