; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Enrique Iglesias pune poliţia din Miami în alertă

26 July 2010

Cântăreţul Enrique Iglesias e un om de cuvânt: vrea să se ţină de promisiunea de a schia în costumul lui Adam şi se teme doar de rechini.

.

Enrique Iglesias, foto: Hepta

Enrique Iglesias trebuie să treacă pe la un salon de cosmetic înainte de a face acrobaţii pe apă.

A anunţat sus şi tare că va face schi nautic gol dacă Spania câştigă Cupa Mondială, iar acum nu trebuie decât să se ţină de cuvânt. Cântăreţul Enrique Iglesias spune însă „că un pariu este un pariu. Aştept doar să am o zi liberă' şi nu se teme deloc să facă gestul pentru că „obişnuiam să fac asta în timpul liceului, aşa că nu văd care ar fi marea problemă'.

Înaintea demonstraţiei sale, latin lover-ul are câţiva paşi de făcut înainte. „Mai întâi, susţine el, trebuie să îmi fac o epilare braziliană.'

Totuşi, cântăreţul de 36 de ani trebuie să ţină cont că ar putea intra în conflict cu autorităţile. Un purtător de cuvânt al Poliţiei din Miami a anunţat că schiatul fără haine este considerat un comportament indecent' şi este ilegal. Îl vom aresta dacă va apărea într-un mod indecent şi cineva îl va vedea astfel', a declarat acesta, spre dezamăgirea fanilor.

Enrique a mărturisit că va face cascadoria' la lumina lunii, nu din pricina poliţiei, ci pentru că am picioare de fată'. Chiar poţi fi arestat pentru că faci schi nautic gol?', a ironizat el autorităţile.

Singura lui grijă? Apa este foarte caldă în Miami. Singura mea grijă este că dacă e noapte şi cazi, sunt rechini în apă', spune el, citat de revista Hello!'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare