; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Enrique Iglesias a triumfat la premiile “Billboard Latino”

02 May 2011

Cântăreţul spaniol a obţinut nouă premii din cele 14 nominalizări pe care le-a avut la cea de-a zecea ediţie a premiilor Billboard' ale muzicii latino. Ceremonia de înmânare a trofeelor a avut loc la Miami, pe 28 aprilie, şi a fost prezentată de actorii Rafael Amaya şi Aylin Mujica, împreună cu vedeta TV Daniel Sarcos. Enrique, interpretul pieselor No me digas que no' şi Tonight (Im Loving You)', a fost desemnat cel mai bun artist latino.

Marea absentă a serii a fost Shakira, cea mai bună artistă latino, care a obţinut şase premii. Artistei Gloria Estefan i-a fost înmânat premiul Spiritul speranţei' pentru activităţile sale filantropice.

Printre cei care au urcat pe scenă pentru a cânta la premiile Billboard Latino' s-au numărat Marc Anthony, Juanes, Lucero, Don Omar, dar şi rapper-ul Pitbull. Acesta din urmă a fost supărat că nu a reuşit să obţină nici un premiu, deşi are la activ numeroase hituri şi colaborări de succes (cu Enrique, Jennifer Lopez, Shakira, Belinda, Akon, Ne-Yo, T-Pain, Cypress Hill şi lista poate continua).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare