; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

71147761_422596285092792_3092362375996738153_n

Enrique Iglesias a dezvăluit că s-a împăcat cu tatăl său, Julio Iglesias: „Am plâns foarte mult”

04 December 2019

Cântăreţul spaniol Enrique Iglesias (44 de ani) a oferit detalii mai puţin cunoscute din viaţa sa personală, care îl vizează şi pe tatăl său, Julio Iglesias (76 de ani).

Întotdeauna foarte protector în ceea ce privește viața sa privată, Enrique Iglesias este una dintre vedetele care evită cât de mult posibil aparițiile în mass-media și evită să vorbească despre ceea ce se întâmplă în afara scenei cu aceeași constanță cu care își acoperă capul cu o șapcă de baseball.

 
Acesta este motivul pentru care artistul a surprins cu sinceritatea cu care a abordat într-o recentă discuție cu ziarul spaniol „El País' una dintre cele mai sensibile probleme personale și pe care a refuzat să le menționeze în orice interviu: relația complicată cu tatăl său, miticul Julio Iglesias, care nu a avut niciodată una apropiată, acest fapt alimentând tot felul de zvonuri despre invidie, rivalități și confruntări.

Artistul de origine spaniola  a povestit despre o noapte, în urmă cu câteva săptămâni, la locuința sa din Miami, când gemenii lui erau deja adormiți și-a servit o vodcă cu gheață și a început să vizioneze un film care l-a emoționat profund. Nu-și amintea titlul lungmetrajului, dar l-a încurajat să facă ceva ce nu făcuse de mult timp, să-l sune pe tatăl său.

 

„A răspuns imediat la telefon. Am avut o conversație foarte drăguță. Avea o stare de spirit foarte bună. A fost o conversație din care erai conștient că este specială', a spus Iglesias pentru interviul publicat weekendul trecut de ziar, în care el precizează că, pentru a-și duce la îndeplinire cariera muzicală, a trebuit să-și sacrifice relația cu tatăl său.

„La 18 ani m-am separat de familia mea”, a spus el. „Am plecat și timp de zece ani nu am avut absolut niciun contact cu tatăl meu. Nu am mai vorbi cu el până când bunicul meu a murit [Julio Iglesias Puga, în 2005]. Sunt mulți ani. Am suferit mult. Dar ceea ce am simțit pentru muzica mi-a dat forță. Și, mai presus de toate, am dorit să fac muzică în modul meu. Am plâns foarte mult la început. Îmi amintesc că m-am întors la hotel după ce am înregistrat primul meu album. Am fost acolo singur, am plâns și m-am gândit:„ Ce fac: am pierdut complet contactul cu familia mea. Pentru că a afectat totul. Mai ales relația cu tatăl meu, dar și cu restul familiei'.

 

Iglesias, care recunoaște că paternitatea l-a făcut să mediteze mult și să privească viața dintr-un alt unghi, a subliniat că „astăzi, față de acum douăzeci și cinci de ani' atât el, cât și Julio, au un respect reciproc mai mare unul fată de celalalt. „Este tatăl meu și îl iubesc din tot sufletul.”

 
 
 
 
 
 
 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare