; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Engin Öztürk

Engin Öztürk din “Suleyman”: “Selim al II-lea nu bea de plăcere”

15 May 2014

Actorul Engin Öztürk (27) justifică acţiunile personajului pe care îl interpretează în serialul Suleyman Magnificul: Sub domnia iubirii', difuzat la Kanal D joia şi vinerea.

Engin Öztürk

În ansamblu, părţile rele pot ieşi în evidenţă, însă, din punctul meu de vedere, personajul are şi părţi bune. Selim al II-lea, pe bună dreptate, nu doreşte război. Îi place alcoolul dar, de cele mai multe ori, el nu bea de plăcere, ci ca să se distanţeze de această lume. Nu poate să spună: Eu plec!'. Nu poate demisiona. Este forţat să îndeplinescă o datorie, altfel, viaţa lui este în pericol. Dacă Padişahul va muri şi va urca pe tron, el îşi va ucide fraţii, în caz contrar, unul dintre fraţii săi îi poate lua locul şi-l va ucide', a spus el.

Engin, care a jucat şi în serialul Fatmagul', difuzat, în trecut, tot de Kanal D a mărturisit că i-ar plăcea să primească roluri din ce în ce mai grele:

Înainte de toate, vreau să joc! Orice rol pe care îl interpretez mă bucură şi mă împlineşte ca actor. Mă inspiră personajele cu afecţiuni psihice, oamenii care trăiesc în altă dimensiune. Pe viitor, îmi doresc să interpretez rolul unui criminal în serie sau al unei persoane cu sindromul Down'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare