Homepage  / Vedete străine

Engin Akyürek, actorul din „Fiica ambasadorului”, și-ar fi făcut o operație estetică. Cum arăta înainte

Engin Akyürek, actorul din „Fiica ambasadorului”, și-ar fi făcut o operație estetică. Cum arăta înainte
12

de Roxana Mirea,

Engin Akyürek, actorul din serialul fenomen „Fiica ambasadorului”, care este difuzat de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D, și-ar fi făcut o operație estetică. Comparând o serie de imagini de la începutul carierei lui, de pe vremea când juca în Yabancı Damat (2004), presa turcă scrie că actorul și-a făcut o schimbare de ordin fizic. Ce operație estetică și-a făcut Engin Akyürek, din „Fiica ambasadorului”.

Ce operație estetică și-ar fi făcut Engin Akyürek din „Fiica ambasadorului”

Recent, Engin Akyürek a fost desemnat „Cel mai frumos bărbat din lume”. Totuși, se pare că actorul care îl interpretează pe Sancar Efeoglu în serialul „Fiica ambasadorului” nu a fost mereu la fel de chipeș ca acum. Presa turcă a comparat o serie de imagini cu el, de la începutul carierei sale, de pe vremea când juca în serialul Yabancı Damat (2004), cu fotografii din prezent.

În urma acestei comparații, s-a constatat că Engin Akyürek din „Fiica ambasadorului” și-ar fi făcut o operație estetică. Potrivit zvonurilor, celebrul actor turc și-ar fi operat urechile, având în vedere că acestea păreau mai mari în fotografiile cu el de la începutul carierei. Engin Akyürek ar fi fost complexat din cauza dimensiunii urechilor sale, așa că s-a decis să corecteze acest aspect, apelând la o intervenție chirurgicală.

Engin-Akyurek-din-„Fiica-ambasadorului-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Cine este Engin Akyürek, actorul din „Fiica ambasadorului”

Originar din Ankara, artistul de 40 de ani, a avut un parcurs cu totul neobișnuit în lumea artei cinematografice. Este pasionat de istorie, ca atare a și absolvit Universitatea din Ankara cu această specializare, însa participarea la un concurs de talente i-a schimbat destinul.

După ce a câștigat această competiție, a fost remarcat si  distribuit într-un rol secundar, dar de impact, în serialul „Yabanci Damat”. Steaua lui Engin a început sa strălucească rapid. Și telespectatorii din România au avut ocazia să îl vadă pe Engin Akyurek la tv. El a jucat în serialul de succes „Fatmagul”, în rolul lui Kerim Ilgaz, difuzat de Kanal D.

Engin Akyurek este și un devorator de literatură, el însuși publicând o carte, „Sessizlik” („Tăcere”). Volumul a fost bine primit de iubitorii de lectură. Ulterior, actorul a donat veniturile obținute din vânzarea cărții.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran YouTube, Kanal D

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton