Homepage  / Vedete româneşti

Emoții mari pentru Mirela Vaida! „Mai încheiem o etapă importantă a vieții”

Emoții mari pentru Mirela Vaida! „Mai încheiem o etapă importantă a vieții”

de Roxana Mirea,

Mari emoții pentru Mirela Vaida! Prezentatoarea TV este foarte mândră de copiii ei și nu îi vine să creadă cât de repede trece timpul. Astăzi, 9 iunie, în viața micuților, a avut loc un eveniment important. S-a mai încheiat o etapă din viața lor.

Mirela Vaida, mândră de copiii ei

Mirela Vaida este tare mândră de cei trei copii ai ei, Vladimir, Carla și Tudor. Prezentatoarea emisiunii „Acces Direct” a împărtășit cu urmăritorii de pe Instagram un moment extrem de special din viața ei, dar mai ales din viața micuților săi. Vladimir a terminat astăzi, 9 iunie, grădinița, iar Carla a încheiat clasa pregătitoare. În ceea ce-l privește pe mezinul Tudor, el a trecut în grupa mijlocie.

Numai cine nu-i părinte nu știe câtă emoție, câtă mândrie și câtă bucurie poate aduce o zi de serbare! Azi, Vladimir a spus „La revedere, grădiniță!” iar Carla a încheiat clasa pregătitoare! Tudor cel Viteaz trece în grupa mijlocie! De la anul am doi școlari și nu-mi vine să cred cât de repede trece timpul! Mulțumesc doamnelor educatoare și învățătoare de la Școala și Grădinița Ghermanesti că ne fac copiii „oameni mari”‼️ Uite așa, mai încheiem o etapă importantă a vieții și a copilăriei fară griji! Să vină vacanța mare!!! Vă îmbrățișăm!”, a scris Mirela Vaida, cu emoție, pe Instagram, alături de o serie de imagini cu copiii ei.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton