Homepage  / Televiziune

Emoții puternice la Vocea României 2024. Concurenții îi vor impresiona pe jurați. „Dacă mă uit în dreapta, Horia plânge”

Emoții puternice la Vocea României 2024. Concurenții îi vor impresiona pe jurați. „Dacă mă uit în dreapta, Horia plânge”
3

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii „Vocea României” este difuzată vineri, 4 octombrie 2024, la Pro TV. Concurenții vor provoca emoții puternice și îi vor face pe jurați să lupte cu toate forțele pentru a-i convinge să vină în echipa lor.

Concurenții provoacă emoții puternice la Vocea României – 4 octombrie 2024 

Scena de la „Vocea României” este pregătită să primească noi participanți în etapa audițiilor pe nevăzute! De la 20:30, 12 concurenți vor face tot posibilul să întoarcă scaunele și să meargă mai departe în competiție. „Muzica are cel mai important rol în viața mea. În seara asta o să fac ceva ce nu a mai fost făcut la Vocea României și sper să iasă bine”, va spune unul dintre concurenții care vor urca pe scenă.  

Bătălia pentru cele mai bune voci îi va face pe antrenori să se lupte în argumente tăioase: „Concurentul câștigă Vocea României, nu antrenorul!”, va fi remarca lui Smiley, la una dintre discuții, iar Tudor nu va ezita să răspundă: „E adevărat, concurentul poate câștiga Vocea României, dar am văzut foarte multe cazuri în care antrenorul a pierdut-o”. 

Vocea României (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Oricât de mult ne-am bate cu pumnii în piept că știm noi exact, se întâmplă să o mai dăm și în bară. Dar ce pot să-ți garantez eu este că sunt îndrăgostit de vocea ta – e foarte important pentru mine pentru că de aia sunt la Vocea României de atâtea sezoane – caut voci care să mă inspire, cu care să-mi doresc să lucrez nu numai la Vocea României, ci și dincolo de ea”, îi va spune Smiley unei concurente pe care și-o dorește în echipă. Dacă mesajul lui va avea succes, aflăm în câteva ore. 

Seara nu va fi privată nici de emoții puternice pe care concurenții de pe scenă le vor trezi în antrenori: „A început să cânte și a fost clar pentru mine că dacă mă uit în dreapta, Horia plânge”, va spune Theo Rose, după una dintre interpretările de pe scenă. 

Sursa foto: Pro TV

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton