; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Emoții la Survivor România. Fiica Adrianei Trandafir, la spital! A luat o medicul. Am îmbătrânit 10 ani

Emoții la „Asia Express”. Fiica Adrianei Trandafir, la spital! „A luat-o medicul. Am îmbătrânit 10 ani”

18 June 2021

Adriana Trandafir și Maria Speranța au recunoscut că participarea la „Asia Express', sezonul 4, este o adevărată provocare pentru ele, scrie a1.ro.

Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța, nu au acceptat din prima provocarea de a participa la Asia Express – Drumul Împăraților. Mai mult, fiica actriței a mărturisit că a fost tentată să refuze participarea la show-ul de la Antena 1.

Primul instinct a fost să spun nu', a mărturisit Maria.

Este pentru prima dată când cele două participă împreună la un show de asemenea anvergură, mai scrie sursa citată. Fosta câștigătoare de la „Te cunosc de undeva!' se declară mândră de faptul că fiica ei i-a venit în ajutor în această competiție.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Adriana Trandafir (@adriana.trandafir.oficial)

Mama mea este o persoană model', a spus, la rândul ei, Maria, încântată să îi fie alături mamei sale.

Cu lacrimi în ochi, Adriana Trandafir a mărturisit că, la început, nu a vrut să vină în emisiune cu fiica ei.

Trebuie să recunosc. Mi-a fost frică', a zis concurenta Asia Express.

După ce fiica ei s-a confruntat cu niște probleme de sănătate în primele zile din competiția Asia Express, Adriana Trandafir se simțea neputincioasă, știind că fiica ei are nevoie de ajutor, dar fără ca ea să o poată ajuta cu ceva.

Am avut parte de o zi foarte grea, când am început ziua fără Maria Speranța, neștiind nimic de ea, că a spus că a luat-o medicul, că nu s-a simțit bine și am fost în cea mai cumplită situație din care am îmbătrânit 10 ani. Am plecat în cursă singură', mărturisește cu durere Adriana.

Oboseala și-a spus cuvântul încă de la începutul filmărilor

Ca orice mamă, actrița s-a temut pentru fiica ei, Maria. Adriana Trandafir a sperat ca tânîra să facă față cu brio greutăților întâmpinate.

A fost foarte greu, dar nu mă plâng pentru că uite, lucrurile s-au așezat. Maria Speranța a venit la un moment dat în timpul cursei, cee ace a fost cea mai frumoasă întâlnire', spune Adriana, cu lacrimi în ochi.

Pe lângă faptul că Maria s-a confruntat cu probleme de sănătate și acest lucru a copleșit-o cu adevărat pe Adriana Trandafir, după începerea filmărilor a apărut și starea de oboseală, care și-a spus repede cuvântul.

Este așa o stare ciudată să împletești disperarea cu fericirea. Nu știi niciodată ce va fi. Este o poveste care arată într-un fel de la televizor și în alt fel dacă o trăiești', a explicat Adriana.

Competiția „Asia Express' este presărată cu multe sarcini pe care nimeni nu și le-ar fi putut imagina, au mai spus Adriana Trandafir și fiica ei în filmulețul postat pe Instagram.

Este foarte greu să nu ai timp să te uiți în stânga și-n dreapta. De foarte multe ori am pus concursul pe primul loc față de mâncare, față de pauze', spune Maria Speranța.

Sursa foto: Instagram

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare