; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Juriul Romanii au talent

Emoția și pasiunea inundă scena „Românii au talent” în Vinerea Mare

05 April 2018

Visurile i-au dus departe, dar vineri, de la 20:30, se întorc acasă, în marea familie a talentului. În Vinerea Mare, show-ul Românii au talent le aduce telespectatorilor o ediție magică, în care emoția și bucuria transmise de concurenți vor face scena să strălucească și să umple casele românilor de energie pozitivă și de optimism.

Momente și povești care fac sufletul să tresară vor fi prezentate săptămâna aceasta în zi de sărbătoare, îi vor cuceri iremediabil pe Andi, Mihaela, Andra și Florin, și vor primi ropote de aplauze din partea publicului. Pasiunea și faptul că nu mai vor să stea în umbră, ci vor să se facă remarcați și cunoscuți, aduc concurenții pe scena celui mai tare show de divertisment într-un spectacol grandios. Unul dintre aceștia reușește să sensibilizeze profund jurații, care rămân impresionați de frumusețea reprezentației sale. 'Știi cum simți momentul ăsta? Deschizi geamul dimineața și-ți intră un aer proaspăt, curat… Mulțumesc pentru prospețimea asta și pentru doza asta de impecabil într-un moment artistic.', spune Mihaela, iar Andra continuă: 'M-am ridicat în picioare, e clar că mi-a plăcut foarte, foarte mult. Ești un mare artist!'.

Tot vineri, vom vedea și un număr cu piruete care taie răsuflarea oricui, un moment plin de visare, ce îmbină perfect delicatețea cu forța, prezentat de doi români plecați în Italia, care au reușit să uimească o lume întreagă cu talentul lor uimitor. 'N-aș mai insista cu privire la conținutul obișnuit pe care-l vedem zi de zi la televizor. Consider că suntem norocoși că am avut ocazia să vedem cinci minute un pic altfel.', le spune Andi, încântat de alegerea celor doi participanți. 'El e divin, e desăvârșit, n-ai ce să-i faci. Plutea, făcea niște piruete care contraziceau gravitația.', declară Mihaela.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare