Homepage  / Vedete străine

Emma Watson, surprinsă împreună cu noul iubit! Cine este cel care i-a furat inima actriței

Emma Watson, surprinsă împreună cu noul iubit! Cine este cel care i-a furat inima actriței
6

de Roxana Mirea,

Emma Watson este foarte discretă atunci când vine vorba de viața personală. Chiar dacă refuză să își expună viața amoroasă, asta nu înseamnă că identitatea partenerului ei nu iese la lumină. Ei bine, Emma Watson a fost surprinsă în Veneția în timp ce se plimba alături de cel care pare a fi iubitul ei, Brandon Green.

Emma Watson, surprinsă împreună cu iubitul ei

Emma Watson a fost surprinsă împreună cu Brandon Green, fiul omului de afaceri britanic din industria modei Sir Phillip Green. Cei doi au fost văzuți în Veneția, Italia, săptămâna trecută. Emma Watson și iubitul ei s-au plimbat ținându-se de mână în Orașul Iubirii și au fost văzuți ulterior urcând împreună într-un taxi pe apă pentru a-și continua aventura europeană, scrie People.

Pentru această ieșire, actrița din „Harry Potter”, în vârstă de 32 de ani, a purtat o rochie roșie cu buline albe. Ea și-a completat ținuta cu o geantă maro. Brandon Green a păstrat o ținută casual cu un tricou albastru marin și pantaloni de in albastru deschis.

Relația dintre Emma Watson și Brandon Green ar fi început în septembrie 2021, după ce au fost văzuți plimbându-se împreună după o călătorie cu elicopterul în Londra, potrivit E! News, în timp ce povestea de dragoste a fostului star din Harry Potter cu Leo Robinton se stingea.

Tatăl lui Green este fostul președinte al Arcadia Group, care deținea retaileri precum Topshop, Dorothy Perkins și Miss Selfridge. Compania a intrat în faliment în 2020.

Earthshot Prize Awards in LondonIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

De ce Emma Watson nu vorbește despre viața amoroasă

Într-un interviu acordat în 2017 pentru Vanity Fair, actrița a discutat despre motivul pentru care își ține viața amoroasă departe de lumina reflectoarelor.

„Vreau să fiu consecventă: Nu pot să vorbesc despre iubitul meu într-un interviu și apoi să mă aștept ca oamenii să nu facă poze de paparazzi cu mine plimbându-mă prin fața casei mele”, a împărtășit ea la vremea respectivă. „Nu poți avea ambele variante”.

Am observat că, la Hollywood, persoana cu care te întâlnești este legată de promovarea filmului tău și devine parte din spectacol și din circ”, a continuat ea. „Nu mi-ar plăcea ca cineva cu care sunt să se simtă ca și cum ar face parte, în vreun fel, dintr-un spectacol sau o reprezentație.”

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton