; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Emma Watson știe ce își dorește de la cariera ei

20 July 2011

2011 MTV Movie Awards Press Room Red CarpetEmma Watson se bucură că „Harry Potter' a ajuns la final. Ea a declarat că a venit vremea să schimbe genul filmelor în care apare. Cel mai mult își dorește să primească un rol într-o comedie romantică.

Actrița de 21 de ani abia așteaptă noi propuneri din partea regizorilor, acum că a opta parte a francizei cu vrăjitori, „Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2', a intrat în cinematografe.

Ea a declarat că ar fi încântată să apară într-un film ca „Notting Hill', în care au jucat Hugh Grant și Julia Roberts. „Sunt deschisă la orice. Aș fi fericită să joc într-o comedie romantică, dar ar trebui să fie ceva de genul „Notting Hill', a spus actrița.

Emma Watson a mai spus că ar accepta să joace până și în filme cu buget redus. Asta pentru că ar fi o experiență cu totul nouă față de platourile de filmare mamut și de bugetul imens de care a avut parte franciza „Harry Potter'.

Într-un interviu pentru ediția britanică a revistei „Hello', Emma a declarat că vrea să se concentreze pe filme mai micuțe de acum înainte. Se referea desigur la filmele cu buget net mai mic decât la pelicula care a consacrat-o.

Emma va apărea în „The Perks of Being a Wallflower', un film în care nu apare nici măcar un singur efect special. Despre rol, Emma a spus că „bugetul a fost minuscul (…). M-a asigurat pentru prima dată că ceea ce vreau să fac în viață este să fiu actriță'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare