; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Emma Watson: copiii se sperie de mine

08 July 2011

Actriţa de 21 de ani – care a interpretat-o pe Hermione Granger în seria „Harry Potter' – spune că micuţii sunt înspăimântaţi de ea, pentru că sunt convinşi că este o vrăjitoare adevărata, relatează femalefirst.co.uk.

„Unii copii mici sunt speriaţi de mine, pentu că au impresia că pot să fac vrăji în viaţa reală. Asta mi s-a părut mereu foarte amuzant. Le spun să stea liniştiţi, pentru că nu o să le fac nimic', a spus Emma Watson.

„Uneori nu poţi să-i convingi, pentru că ei cred cu tărie în asta. Sunt convinşi că sunt Hermione'.

Emma Watson a mai spus că, din moment ce a crescut pe marile ecrane, unii dintre fanii francizei „Harry Potter' se comportă cu ea ca şi cum ar i-ar fi părinţi.

„Sunt o femeie tânără acum. Este interesant să cunoşti oameni care se poartă cu mine ca nişte părinţi. Este chiar drăguţ', a explicat actriţa.

Emma Watson a spus de curând că a plâns când a terminat de filmat ultimele scene pentru „Harry Potter şi Talismanele Morţii: Partea 2'.

Pelicula „Harry Potter şi Talismanele Morţii: Partea 2', care încheie franciza cu vrăjitori, ajunge în cinematografele din România pe 15 iulie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare