; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Emma Watson bea alcool de la şapte ani

08 November 2010

Actriţa din franciza „Harry Potter' a recunoscut că părinţii ei – Chris şi Jacqueline au divorţat în urmă cu 15 ani – au tratat-o întotdeauna ca pe un adult şi i-au dat voie să bea câte un pahar de vin la masă încă de când era copil, anunţă femalefirst.co.uk.

Emma Watson (20 de ani) crede că atitudinea părinţilor ei faţă de alcool a ajutat-o să nu facă excese în adolescenţă, cum au făcut mulţi dintre prietenii ei.

„Tatăl meu se aştepta să purtăm o conversaţie ca între adulţi. Nu am fost tratată ca un copil şi se aşteptau să ascult de ei în orice moment. Nu mi s-a interzis niciodată alcoolul – aveam şapte ani când am băut primul pahar de vin amestecat cu apă la masă. Mi s-a părut ciudat când am ajuns la şcoală şi toată lumea zicea să bem alcool. Nu eram interesată', îşi aminteşte actriţa.

Emma Watson a stat departe de părinţi cât timp a filmat pentru seria „Harry Potter', în care o interpretează pe  Hermione Granger.

„Nu i-aş fi iertat niciodată pe părinţii mei dacă nu mi-ar fi permis să profit de această oportunitate incredibilă. A fost greu să fac opt filme în adolescenţă. Dacă ar fi fost fiica mea, aş fi preferat să facă doar unul sau două. Am stat mult timp departe de mama mea. Părinţii lui Daniel Radcliffe şi ai lui Rupert Grint au renunţat la slujbe ca să stea cu ei. Părinţii mei n-au făcut asta. Dar amândoi iubesc ceea ce fac şi munca este o parte importantă din identitatea lor'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare