; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Emma Watson a prins aripi

30 December 2007

Are doar 17 ani, o avere de peste opt milioane de lire sterline si foarte multi admiratori. Recent a semnat, in tacere, cu aceeasi agentie de modele care a lansat-o pe Kate Moss, urmand sa faca reclame la produse Chanel. In ciuda succesului si a averii, Emma Watson, interpreta inteligentei Hermione Granger, vrea neaparat o diploma la Cambridge.

S-a nascut in Franta si a crescut acolo pana la varsta de cinci ani. Nici nu stiau englezii ce viitoare stea au castigat, atunci cand Emma, impreuna cu mama si cu fratele ei s-au mutat in Anglia, in Oxfordshire, dupa divortul parintilor, ambii doi avocati de succes. In weekend isi viziteaza, la Londra, tatal care s-a recasatorit, are o casuta, o infloritoare afacere in dreptul comercial si o podgorie in Franta. Parintii ei au ramas in relatii cordiale si, adesea, au insotit-o impreuna pe fiica lor la premierele filmelor din seria Harry Potter, in care Emma o interpreteaza pe Hermione Granger, fetita din trioul de prieteni vrajitorasi, “tocilara” care stie intotdeauna, din carti, de ce vraja e nevoie si cum sa o faca pentru a-i scoate din incurcaturi pe colegii ei.
Desteapta si sigura ca vrea sa invete, nu doar sa se bazeze pe succesul de acum, e Emma si in viata de zi cu zi. A urmat o scoala pregatitoare in Oxford, apoi un colegiu de fete privat. In ciuda faptului ca a schimbat patru regizori de-a lungul lucrului la filmele cu Harry Potter, a continuat sa ia numai note excelente. S-a zvonit insa, anul acesta, ca Emma nu mai doreste sa joace in ultimele doua pelicule din seria scrisa de J.K. Rowling, dat fiind ca vrea sa se pregateasca pentru a intra la Cambridge, insa totul s-a rezolvat insa cu bani mai multi primiti pentru rol, adica patru milioane de dolari pe film. “Sa fim sinceri, am suficient de multi bani ca sa nu mai lucrez niciodata. Dar nu mi-as dori niciodata asta”, a declarat ea recent.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare