; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Emma Stone, într-un film cu şanse la Oscar: „Culoarea sentimentelor”

31 October 2011

„Culoarea sentimentelor' este „Povestea unui campion', varianta 2011: genul de film care atrage râsete, lacrimi, compătimire şi nominalizări la Oscar.

Firul narativ e condus de Eugenia „Skeeter' Phelan (Emma Stone), care e extrem de diferită de colegele ei de generaţie, o rebelă în Mississippi-ul anilor 60. A terminat facultatea, nu e pasionată de rochii şi găteli şi în loc să fugărească un soţ vrea să-şi construiască o carieră în jurnalism. Nici măcar părul ei creţ nu stă cum trebuie, după moda vremii!

Întoarcerea ei acasă e marcată de tristeţe: servitoarea de culoare care a crescut-o din copilărie nu mai e de găsit, mama ei (Allison Janney) bolnavă de cancer nu-i spune adevărul, iar fostele ei prietene au copii plângăcioşi, personalităţi identice şi îşi dispreţuiesc servitoarele de culoare.

Cea mai aprigă e Hilly Holbrook (Bryce Dallas Howard), care pune la cale o iniţiativă prin care să se construiască băi separate pentru acestea.

Skeeter se angajează la un ziar local, unde trebuie să dea sfaturi gospodăreşti, şi apelează la ajutorul unei servitoare, Aibileen Clark (Viola Davis).

Citeşte textul integral în revistă

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare