Homepage  / Vedete străine

Emma Stone, după ce rochia ei s-a rupt la Premiile Oscar 2024. De ce crede că Ryan Gosling este vinovat

Emma Stone, după ce rochia ei s-a rupt la Premiile Oscar 2024. De ce crede că Ryan Gosling este vinovat
12

de Roxana Mirea,

Emma Stone a fost copleșită de emoții atunci când a urcat pe scenă, la Premiile Oscar 2024, pentru a-și ridica premiul pentru rolul ei din „Sărmane creaturi”. Filmul, regizat de Yorgos Lanthimos, a fost al doilea câștigător important al serii, obținând patru statuete. Înainte de a-și începe discursul de mulțumire, Emma Stone a mărturisit că i s-a rupt rochia și că îl consideră vinovat de acest lucru pe Ryan Gosling. 

Emma Stone, accident vestimentar la Premiile Oscar 2024 

Rochia Emmei Stone de la Premiile Oscar 2024 s-a rupt la cusături – și actrița a spus că Ryan Gosling este de vină! La cea de-a 96-a ediție a Premiilor Academiei, care au avut loc duminică, Emma Stone, în vârstă de 35 de ani, a urcat pe scenă pentru a accepta premiul Oscar pentru cea mai bună actriță și și-a început discursul dezvăluind că a suferit o defecțiune vestimentară, potrivit People

Oh, Doamne. Rochia mea este ruptă”, a început vedeta, întorcându-se pentru a dezvălui un fermoar rupt la rochia ei Louis Vuitton, personalizată. 

Potrivit actriței, accidentul a avut loc în timp ce Ryan Gosling își interpreta balada epică din „Barbie”.  

Cred că s-a întâmplat în timpul piesei „I’m Just Ken”. Sunt destul de sigură”, a adăugat Emma, în timp ce publicul ovaționa și aplauda. 

Actrița a declarat despre apariția fostului ei partener din „La La Land”, „Elita gangsterilor” și „A naibii dragoste”: „Am fost uimită de Ryan și de ceea ce făcea, iar numărul lui pe scenă m-a năucit, eram atentă numai la asta și probabil atunci mi s-a rupt rochia”. Actrița a mai spus însă că rochia a fost „cusută la loc” în culise chiar înainte de-a se întoarce pe scenă, așa că s-a bucurat în voie de statueta binemeritată. 

Înainte de defecțiunea fermoarului, Emma Stone, care a câștigat premiul pentru cea mai bună actriță pentru rolul Bellei Baxter din „Poor Things”, a întors capetele pe covorul roșu cu look-ul ei de la Oscaruri – o rochie fără bretele, din mătase jacquard, cu o fustă peplum arhitecturală uimitoare. 

Emma Stone, la Premiile Oscar 2024 Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Când a fost întrebată despre rochia ei în timpul pre-show-ului de pe covorul roșu de la E!, Stone i-a spus gazdei Laverne Cox: „Nici măcar nu știu cum să o explic”. Stilista actriței, Petra Flannery, a asortat rochia cu un colier cu diamante galbene de 30 de carate, tot de la Louis Vuitton. 

Emma Stone, incredibilă în „Sărmane creaturi”

„Sărmane creaturi”, regizat de Yorgos Lanthimos, a obținut patru premii Oscar din unsprezece nominalizări: pentru cea mai bună actriță în rol principal – Emma Stone, pentru cea mai bună scenografie, cele mai bune costume, precum și Oscarul pentru coafură și machiaj.

Emma Stone s-a simțit, într-adevăr, într-o echipă sudată, actrița lucrând anterior cu cineastul grec Yorgos Lanthimos și cu scenaristul Tony McNamara la comedia neagră „Favorita”, care a obținut zece nominalizări la Oscar în 2018.

Emma Stone a reușit o interpretare atât de bună în „Sărmane creaturi”, excelenta, ironica și amuzanta ecranizare a lui Yorgos Lanthimos după cartea lui Alasdair Gray, încât a primit elogii unanime. Ea a învins-o, astfel, la categoria cea mai bună actriță în rol secundar, pe marea favorită a premiilor, Lily Gladstone.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton