Homepage  / Cinema / Vedete străine

Emma Roberts și Geoffrey Rush vor fi parteneri în comedia de acțiune „Verona Spies”

Emma Roberts și Geoffrey Rush vor fi parteneri în comedia de acțiune „Verona Spies”

de Andreea Hentea,

Tânăra actriță Emma Roberts (31 de ani) se află în discuții finale pentru a se alătura celebrului Geoffrey Rush în comedia de acțiune „Verona Spies”, care va fi regizată de Frank Coraci, scrie deadline.com.

În viitorul film „Verona Spies”, Emma Roberts ar urma să joace rolul unei tinere care, în urma unei confuzii de identitate, este angajată ca escortă, cu misiunea de-a seduce și ucide un tip influent din domeniul farmaceutic și de a-i fura formula unui nou medicament revoluționar care poate schimba lumea. Când își întâlnește ținta, ea constată însă că are în față un bărbat fermecător, de care se îndrăgostește pe loc. În loc să-l omoare, face echipă cu el și fug împreună, în timp ce ucigașii angajați de Big Pharma îi urmăresc.

Emma Roberts in filmul Abandoned (2022)

Filmul a intrat deja în faza de pre-producție, iar castingul pentru acest frumos personaj masculin care o deturnează pe tânără de la misiunea sa este în curs de desfășurare. Faimosul Geoffrey Rush joacă rolul directorului executiv al companiei farmaceutice.

Filmările sunt programate să înceapă în primăvara anului 2023. Frank Coraci, cunoscut pentru comedii ca „O nuntă cu cântec” și „Băiatul cu apă rece”, va fi nu doar regizor, ci și producător executiv al filmului. El a spus: „Dacă trebuia să apară vreodată o versiune comică a clasicului «True Romance», o aveți în față. Sunt super-entuziasmat să fac acest film amuzant și plin de acțiune, cu această distribuție uimitoare. «Verona Spies» va fi, cu siguranță, o experiență distractivă și de neuitat”.

The King’s Speech (2010) cu Geoffrey Rush

Ce planuri are Emma Roberts

Emma Roberts („Clubul miliardarilor”, „Paradise Hills”) este una dintre cele mai solicitate actrițe tinere de azi. Ea filmează în prezent la foarte așteptatul „Madame Web”, spinoff-ul la franciza „Omul Păianjen” realizat de Sony, în care joacă rolul lui Mary Parker. Filmul va avea premiera în februarie 2024.

De asemenea, actrița este implicată în comedia Amazon „Space Cadet”, în care joacă rolul unei petrecărețe din Florida care ajunge în programul spațial al NASA. Ea va juca, de asemenea (alături de Susan Sarandon, Richard Gere, Diane Keaton și William H. Macy), în comedia „Maybe I Do”, în care doi tineri încearcă să împace opiniile divergente ale părinților despre căsătoria lor.

Geoffrey Rush (recompensat de-a lungul anilor cu premiile Oscar, Emmy, SAG, BAFTA și Tony) se pregătește să înceapă filmările la „Raised Eyebrows”, în care va juca rolul lui Groucho Marx. Filmul, care va fi regizat de Oren Moverman, îi mai are în distribuție pe Sienna Miller și Charlie Plummer.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton