; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Emma roberts insarcinata

Emma Roberts și-a blocat mama pe rețelele de socializare. Din ce motive

22 October 2020

Nu mai este un secret faptul că actrița Emma Roberts (29 de ani), nepoata celebrei Julia Roberts, este însărcinată. O surpriză a avut Emma însă, în momentul în care mama sa a scris pe rețelele de socializare că va deveni bunică, deși actrița nu plănuia încă să spună public acest lucru.

 

Invitată în emisiunea lui Jimmy Kimmel, Emma Roberts a povestit despre cum mama ei a anunțat prin intermediul Instagram-ului că va deveni bunica, chiar înainte ca ea să poată da vestea cea mare.

„Îmi țineam sarcina destul de ascunsă, dar, din nefericire, mama mea are Instagram. Iar mamele și Instagram-ul nu sunt o bună combinație.'

Totul a început în urma unui articol din publicația US Weekly, care arăta că Roberts ar fi însărcinată. Iar când fanii au felicitat-o pe Kelly Cunningham pentru veste, aceasta le-a răspuns, mulțumindu-le pentru urări.

„‘Vă mulțumesc foarte mult pentru urările de bine. Suntem atât de entuziasmați.‘ Nu se mai oprea. Prietenii mei îmi arătau ce posta. Era de necrezut.', povestește Emma despre momentul în care mama sa i-a confirmat sarcina în mod public, fără să aibă acordul acesteia.

Ca urmare a acestui incident, Emma mărturisește că a blocat-o pe mama sa pe Instagram.

„Am râs. Ne-am și certat. Am și blocat-o la un moment dat. Dar e o poveste bună de spus copilului', a mărturisit actrița în timpul emisiunii Jimmy Kimmel Live!.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare