; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Emma Roberts nu apare topless în filme

02 June 2010

Emma Roberts nu apare toplessActriţa în vârstă de 19 ani (nepoata Juliei Roberts şi fiica lui Eric Roberts) a declarat că nu şi-ar arăta sânii de dragul artei deoarece consideră acest lucru lipsit de stil.

Mai degrabă mi-aş arăta spatele sau fundul, însă niciodată sânii. Să rămâi în sânii goi mi se pare de prost gust şi prefer să las aceste detalii pentru imaginaţia oamenilor. Însă nu ştiu ce se va întâmpla. Asta spun acum, dar s-ar putea ca peste cinci ani să gândesc diferit', a spus Emma, citată de showbizspy.com.

Emma (care a putut fi văzută anul acesta şi în cinematografele de la noi în comedia romantică Ziua îndrăgostiţilor', în care apare şi mătuşa ei Julia Roberts) are premiera la filmul de acţiune 4.3.2.1' pe 2 iunie la Londra. De asemenea, ea a mai terminat filmările la două drame: What’s Wrong with Virginia' (în care joacă alături de Jennifer Connelly şi Ed Harris) şi It’s Kind of a Funny Story'.  Anul viitor, Emma va apărea în Scream 4' împreună cu Courteney Cox, Neve Campbell şi Hayden Panettiere.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare