; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

The crown princess diana emma corrin filming 1582114043

Emma Corin, interpreta prințesei Diana în „The Crown”, reacționează la criticile aduse serialului de familia regală

19 November 2020

Actrița Emma Corrin, interpreta prințesei Diana în cel de-al patrulea sezon al serialului The Crown, a reacționat la zvonurile apărute în presă cu privire la criticile aduse serialului de familia regală.

Actrița speră că cei care îl vor viziona vor aprecia show-ul TV în ciuda nemulțumirilor moștenitorilor reginei. Într-un interviu acordat unei emisiuni din Statele Unite, aceasta a ținut să precizeze că, deși este inspirat din realitate, serialul este o ficțiune. 

„Este o situație dificilă. Cred că toți cei care am fost implicați în serial am încercat și încercăm să le reamintim tuturor că serialul în care am jucat este ficțiune, într-o foarte mare parte. Evident, are rădăcini în realitate și unele evenimente sunt reale, însă scenariile lui Peter Morgan sunt ficțiune', a declarat ea.

Emma Corin a precizat că înțelege de ce unii oameni au probleme în a accepta faptul că o persoană reală și atât de iubită cum a fost Diana este portretizată într-un anumit mod în serial.

„Înțeleg de ce unii oameni sunt supărați, pentru că acum vorbim de istorie. Și încă în ceea ce o privește pe Diana, lucrurile care s-au întâmplat sunt încă proaspete în memoria oamenilor. Chiar înțeleg de ce unii se supără însă noi am interpretretat aceste roluri ca pe niște personaje complexe, nu ca pe persoane reale. Aceasta este Diana, versiunea din The Crown. Un rol. Este un lucru de care am ținut cont. Nu înlătură presiunea și responsabilitatea pe care le-am simțit, însă a fost mai ușor pentru mine gândindu-mă că este un rol', a subliniat actrița într-un interviu pentru E! News.

Potrivit mai multor surse foarte apropiate de familia regală britanică, mai mulți membri ai familiei nu sunt deloc mulțumiți de modul în care sunt prezentate unele evenimente în cel mai recent sezon al serialului The Crown.

Acțiunea din cel de-al patrulea sezon al serialului The Crown, lansat pe 15 noeimbrie pe Netflix, începe undeva la sfârșitul anilor 70, când Regina Elisabeta a II-a, dar și familia, încearcă să găsească o mireasă potrivită pentru Prințul Charles, jucat de actorul Josh OConnor. Noua serie se concentrează pe relația Prințului Charles cu Lady Diana Spencer (Emma Corrin), devenind în cele din urmă Prințesă de Wales.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare