; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Emma corrin the crown 11 10 2019

Emma Corin, intepreta prințesei Diana, face dezvăluiri despre filmările pentru sezonul 4 al serialului „The Crown”

10 November 2020

Emma Corin, intepreta prințesei Diana din sezonul patru al serialului „The Crown' (care se va vedea pe Netflix din 15 noiembrie) a povestit pentru Daily Telegraph cum a fost filmat turneul australian al prinților de Wales. 

 

Pentru episodul despre celebrul turneu efectuat de prințul Charles și de prințesa Diana în Australia, în 1983, creatorii serialului au înlocuit destinațiile australiene cu locuri din Spania, totul fiind ajustat ulterior cu ajutorul efectelor digitale. Orașul Sydney a fost înlocuit cu Málaga, iar deșertul de lângă orașul-port Almería a ținut locul parcului  australian Uluru. 

 

Emma Corin și Josh O’Connor (interpretul prințului Charles) au studiat cu atenție imagini de arhivă cu cuplul princiar aflat în turneu, pentru a capta esența personajelor. „Filmam o scenă în Málaga, iar regizorul a adus un laptop pe care ne-am urmărit personajele, pentru a ne impregna de emoțiile lor și de atmosferă. Chiar ne-am simțit de parcă eram în Australia', a povestit actrița. Pentru a reconstitui atmosfera, realizatorii serialului au angajat chiar figuranți cu accent australian. 

 

Mai mult, actorul australian Richard Roxburgh (pe care îl știm din rolul odiosului duce din „Moulin Rouge') a fost distribuit în rolul prim-ministrului australian de la acea vreme, Robert Hawke, care a necesitat, spune el, o documentare masivă. „Nu puteam juca oricum un personaj atât de iubit de australieni', a povestit el. 

 

Emma Corin a fost uluită de trecerea drastică a Oliviei Colman de la jovialitatea ei proverbială de pe platou la sobrietatea personajului său, regina Elisabeta a II-a. „Olivia e veselă și zâmbitoare, luminând platoul, iar când o vezi cu acea mină neclintită nu poți să nu fii marcat', a povestit ea. Emma Corin a fost contactată de realizatorii serialului în 2018, când căutau, de fapt, o interpretă pentru Camilla Parker-Bowles, dar felul ei de-a accentua cuvintele la fel ca prințesa Diana a fost atât de convingător, încât a fost chemată pentru rolul ei după opt luni. Sezonul patru din serialul „The Crown' a fost filmat din august 2019 până în martie 2020. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare