; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

B6F8E17D 89BC 4440 9128 2E122F3F5AC7

Emisiunile „Neatza cu Rãzvan şi Dani” şi „Xtra Night Show” revin din vacanţă

28 August 2020

Începând de luni, 31 august, Neatza cu Răzvan şi Dani şi Xtra Night Show revin din vacanţă cu transmisiuni live, distracţie, cele mai importante subiecte ale momentului, dar şi multe surprize.

Astfel, în fiecare zi, de luni până vineri, de la 08:00, dimineţile românilor vor avea din nou iz de voie bună, în stilul inconfundabil cu care Răzvan şi Dani şi-au obişnuit deja telespectatorii. În primele săptămâni, echipa matinalului va continua atmosfera de vacanţă cu transmisiuni live de pe terasa unui mall din Bucureşti.

„Noi încă suntem cu gândul la vacanţă, telespectatorii noştri sunt încă în vacanţă, aşa că v-am pregătit nişte veritabile dimineţi de vacanţă, având în vedere condiţiile actuale şi faptul că noţiunea aceasta a suferit modificări în acest an. Ne-am propus să intrăm în normalitate de pe terasa Promenada Mall, cu jocuri, cu prieteni dragi şi cu stare de bine, în general. După această vacanţă', le pregătim telespectatorilor o „superNeatza', aşadar rămâneţi alături de noi!', a declarat producătorul emisiunii, Elena Păun.

Tot de luni, de la 00:30, Dan Capatos le aduce telespectatorilor subiectele momentului, invitaţi interesanţi şi materiale în exclusivitate, în cel mai nou sezon Xtra Night Show. Pe 31 august pornim sezonul cu numărul 26. Practic, Xtra Night Show devine, în mod oficial, cel mai longeviv late night show din istoria televiziunii din România! Şi asta numai datoritătelespectatorilor noştri. Respect lor!', spune Dan Capatos. Și în acest sezon, în fiecare seară de luni până joi, la Antena 1, prezentatorul show-ului îl va avea alături pe actorul Cătălin Bordea.

Noua formulă a toamnei la Antena 1 aduce, începând de luni, 7 septembrie, trei porții săptămânale de artă în farfurie ce poartă semnătura Chefi la cuțite, (lunea, marţea şi miercurea, de la 20:30), urmate de o seară de dramă intensă în Sacrificiul (miercurea, de la 22:30) și muzică de neoprit în cadrul celui de-al nouălea sezon X Factor ( vinerea, de la 20:30)! Serile de weekend vor fi marcate de transformări excepționale la Te cunosc de undeva! (sâmbăta, de la 20:00) , iar fiecare săptămână se va încheia cu o doză generoasă de umor excentric, la iUmor ( duminica, de la 20:00).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare