; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Vorbeste lumea 2

Emisiunea „Vorbește lumea” (Pro Tv) aniversează 900 de ediții

03 May 2019

Ediția Vorbește lumea de astăzi este aniversară: de la 10:30, Cove și întreaga echipă sărbătoresc 900 de ediții!

Nu îmi vine să cred că am ajuns la ediția cu numărul 900! Parcă ieri începeam acest proiect cu emoțiile aferente. Emisiunea a avut diferite forme de prezentare și de exprimare, dar ușor-ușor ne-am găsit stilul propriu și astăzi am devenit o emisiune importantă în peisajul media care oferă atât divertisment, cât și informații extrem de utile telespectatorilor. Meritul pentru aceste 900 de ediții aparține întregii echipe. Suntem o adevărată familie fără să exagerăm! La cât mai multe ediții înainte și, de ce nu, să ne vedem la ediția cu numărul 9000. , a spus Cove, prezentatorul emisiunii.

Ce înseamnă 900 de ediții Vorbește lumea în cifre?

Vorbește lumea este o emisiune fresh, cu o energie aparte. Aici, într-o atmosferă relaxată, telespectatorii află de luni până vineri, de la 10:30, cele mai interesante informații din orice domeniu!

  • Peste 2.250 de ore de transmisii live, zilnic, de luni până vineri
  • De-a lungul celor 900 de ediții, în platoul Vorbește lumea au venit peste 5.400 de invitați din toate domeniile: actori, cântăreți, dansatori, medici, astrologi, scriitori, activiști în societatea civilă, jurnaliști etc.
  • De la lansarea emisiunii în anul 2015, în echipă au venit pe lume patru nepoței Vorbește lumea': Alexandru și Andrei (baiețeii Adelei Popescu), Erin (fiica lui Sore), fiul lui Beatrice, reporter al emisiunii.
  • De la începutul anului, Vorbeste Lumea a fost lider de audiență pe toate segmentele de public (comercial, urban, național)! Pe segmentul comercial, cu vârste cuprinse între 18 – 49 de ani, Vorbește lumea a fost lider de audiență, cu o medie de 1.8 puncte de rating și 16.6% share, spre deosebire de televiziunea de pe locul secund, cu o medie de 1.4 puncte de rating și 12.3% share.

Astăzi, de la 10:30, Vorbește lumea sărbătorește cu invitați speciali! Corina Caragea și Sore vin cu propuneri pentru vacanțe de neuitat; Mihai Dedu, Lavinia Petrea, Andreea Marinescu, Neti Sandu și Busu vor povesti cele mai haioase momente pe care le-au trăit împreună în direct, iar actorii din VLAD vor face dezvăluiri din culisele serialului.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare