; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Adela, Cove & Viviana

Emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV, sărbătorește 1.000 de ediții

25 October 2019

Românii au petrecut cele mai reușite dimineți cu Vorbește lumea! Luni, 28 octombrie, Adela Popescu, Viviana și Cove vor sărbători împreună cu telespectatorii ediția cu numărul 1.000 a acestei emisiuni. Trupa Vunk va da startul distracției cu celebra piesă 1.000', doctorul Oana Cuzino ne va spune care sunt cele 1.000 de alimente pentru lupta împotriva asteniei de toamnă, iar cei pasionați de sport vor afla cum pot arde 1.000 de calorii într-un singur antrenament. 

'Vorbește lumea e un mod de viață și este cel mai bun mod de a-mi începe ziua. Este și motivul pentru care nu mi-am dorit să stau 2 ani acasă. Se cheamă terapie ce se întâmplă aici la noi și pe mine m-a ajutat să nu intru în depresie postnatală. Mi-a aratat că se poate să mergi la seviciu cu zâmbetul pe buze', ne-a spus Adela Popescu. 

Sărbătoarea celor 1.000 de ediții îl prinde tânăr și fericit pe Cove: Aceste 1.000 de ediții m-au păstrat tânăr și fericit. Sărbătoarea aceasta ne găsește în formula ideală. Le transmit telespectatorilor ca și următoarele două, trei mii de dimineți să și le petreacă alături de noi'. 

Viviana, care s-a alăturat recent echipei, speră să aducă zâmbetul pe buzele telespectatorilor și în următoarele 1.000 de ediții: 'Diminețile cu Adela și Cove nu se pot compara cu nimic. De când i-am cunoscut mi-au făcut viața mai frumoasă. Îmi doresc să fiu alături de ei în următoarele 1.000 de ediții'. 

Luni dimineață, în ediția specială Vorbește lumea, creatorul de stil, Dana Budeanu, va aduce cel mai urmărit verdict de modă din România, dar le va oferi telespectatorilor și 1.000 de motive să învețe cum să se îmbrace perfect indiferent de eveniment. Adela, Cove și Viviana continuă distracția în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 10:30, la PRO TV. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare