; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Echipa Visuri la Cheie

Emisiunea „Visuri la cheie” debutează la Pro TV în această seară

29 October 2014

Mai sunt două săptămâni până la startul emisiunii „Visuri la cheie'. După ce a străbătut România în lung și-n lat, Dragoș Bucur se pregătește de debutul primei ediții a show-ului de la Pro TV. Noua producție va debuta miercuri, 29 octombrie, de la ora 20.30.

[Not a valid template]

Emisiunea va prezenta povești de viață ale unor oameni care s-au sacrificat pentru binele semenilor, dar cu care soarta nu a fost la fel de darnică. Fiecare caz prezintă tipologii diferite, de la artiști dați uitării, la eroi de 11 ani sau oameni cu grave afecțiuni de sănătate. Dragoș și echipa lui reușesc să mobilizeze comunitatea pentru a renova în timp record locuințele acestora.

„Este o emisiune pozitivă, cu multe emoții, uneori și adrenalină, care ajută oameni și care aduce speranță în viața acestora. Bucuria pe care o au în momentul în care văd noua locuință este descrisă de un singur cuvânt: minune. Toți au senzația că se petrece o minune în adevăratul sens al cuvântului', a declarat Dragoș Bucur.

Cifrele sunt impresionante: peste 200 de oameni implicați, de la voluntari, echipe de constructori, echipe de arhitecți, la designeri și decoratori. 170 de ore de filmare de la startul caravanei și sute de momente impresionante.

Dincolo de cifre, bucuria pe care Dragoș, Alina, Adela și Andrei o aduc pe chipurile celor din familiile al căror destin s-a schimbat, este de neprețuit. Cei patru nu oferă doar o locuință complet renovată, oferă o nouă șansă, o rază de speranță, un zâmbet copiilor și adulților cu care soarta a fost aspră.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare