; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mirela vaida (3)

Emisiunea „Totul pentru dragoste – La bine și la greu” iese din grila Antenei 1. Primele declarații ale Mirelei Vaida: „Am și experiența eșecului”

22 November 2018

Începând de luni, 25 octombrie, emisiunea  „Totul pentru dragoste – la bine și la greu', prezentată de Mirela Vaida la Antena 1, iese din grila postului, după cifre slabe de audiență. 

Emisiunea va fi înlocuită de luni de filme, însă Mirela anunță că dorește să revină de anul viitor cu noi proiecte. Motivul scoaterii emisiunii din grila de programe este motivat de micile audiențe pe care le-a înregistrat pe tronsonul orar în care era difuzată, respectiv 14.00-16.00.

„Asa este! Proiectul Totul pentru dragoste' se termina vineri. Televiziunea inseamna experiente, riscuri, cautari, incercari si, de cele mai multe ori, reusite!! Am avut experienta de a prezenta emisiuni diverse, de la Revelioanele La Hanu Mirelei', reality-show-ul Mireasa pentru fiul meu' pana la emisiuni grele ca si continut afectiv si de ancheta sociala, precum Acces Direct'! Cu toate am fost, de cele mai multe ori, lideri de piata! Insa am si experienta esecului! Asta nu ma face mai slaba! ☺️😊 Dimpotriva! Am trecut prin toate starile si prin foarte multe formate si am inteles ce mi se potriveste si ce nu ma reprezinta! Experienta si satisfactiile mele in televiziune sunt ale mele si nu mi le poate lua nimeni!! Va multumesc ca mi-ati fost alaturi neconditionat! Ne vom vedea anul viitor, sper, cu formate mult mai performante si mai potrivite mie! Pana atunci va voi tine la curent cu tot ce e frumos si palpitant in viata mea, pe blogul personal www.mirelavaida.ro. Va multumesc, inca o data, pentru ca mi-ati daruit cele mai frumoase satisfactii profesionale din ultimii ani!', a scris Mirela Vaida pe pagina sa oficială de Facebook.

„Totul pentru dragoste – la bine și la greu' a revenit pe micile ecrane cu un nou sezon, dar și cu noi modificări la începutul lunii octombrie, formatul fiind diferit față de prima parte a anului 2018.  Producătorii au decis ca emisiunea să aibă parte și de reality-show. Astfel, un burlac trebuia ca, timp de două săptămâni, să aleagă dintre cele patru femei aflate în casa, una dintre ele fiind singură, iar celelalte trei aflându-se deja într-o relație. În final, dacă burlacul ghicea care este fata singură câștiga marele premiu pus în joc, de 5.000 de euro. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare