; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Editie speciala Teo Show (2) (1)

Emisiunea „Teo Show” are ediție specială de Crăciun

19 December 2017

Luni, 25 decembrie, în ziua de Crăciun, Teo Trandafir și Bursucu le-au pregătit telespectatorilor o ediție specială a emisiunii „Teo Show', difuzată la ora 15:00. Telespectatorii vor avea parte de reportaje speciale,  iar vedetele din România își vor deschide ușa casei și sufletul în fața acestora.

 

„Vă doresc un Crăciun fericit, să fie totul așa cum v-ați dorit! Să dea Dumnezeu ca fiecare casă să fie protejată, caldă și în jurul fiecărei mese să se adune vorbe frumoase, gânduri minunate și binecuvântări', le urează Teo Trandafir celor din fața micilor ecrane.

 

Luni, în ediția de sărbătoare, creatoarea de modă Ingrid Vlasov ne va arăta cum este un Crăciun cu stil, dar și detalii emoționante din viața de familie. Reporterii „Teo Show' vor lua pulsul sărbătorilor și acasă la Anca Serea, unde copiii vedetei ne vor colinda și vor pregăti bucate tradiționale, alături de mama și bunica lor.

Surprizele nu se vor opri aici și în platoul emisiunii vor veni și Tudor de la Fly Project alături de soția lui, Ana Maria. Artistul povestește cum este primul lor Crăciun alături de fiica lor, Ilinca.

 

 

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare