; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Finala Survivor Romania

Emisiunea „Survivor România” ajunge la final. Când va fi difuzată marea finală

01 July 2021

Competiția „Survivor România' intră în linie dreaptă, iar pe concurenții rămași în competiția de la Kanal D îi mai desparte foarte puțin timp până la marea finală „Survivor România'. 

La jumătate de an de la debutul emisiunii „Survivor România' a venit momentul să aflăm cine este concurentul care va pleca acasă cu trofeul și cu marele premiu în valoare de 50.000 de euro.

În ediția de joi, 1 iulie, vor începe confruntările individuale dintre cei șase concurenți rămași în cursa pentru marele premiu „Survivor România': Zanni și Elena Marin din tabăra Faimoșilor, dar și Maria, Albert, Andrei și Marius din echipa Războinicilor. Concurenții pornesc motoarele începând de mâine în cursa pentru marea finală „Survivor România' oferind toată energia rămasă și ambiția cu care au plecat în urmă cu 6 luni din România.

 Vezi galeria foto >

Când are loc marea finală „Survivor România'  

Marea finală a show-ului „Survivor România' va fi difuzată de Kanal D sâmbătă, 10 iulie, de la ora 20.00, potrivit unui comunicat de presă transmis de postul de televiziune.

 

„ Urmează zile de foc la !  Concurenții rămași în concurs au ajuns într-un punct pe cât de aducator de satisfacție, pe atat de dramatic, practic ei sunt la un pas de a câștiga Marele Trofeu, iar tensiunea este incredibilă pentru fiecare dintre ei.

E dificil de apreciat  cine va reuși performanța de a câstiga trofeul. Cu toții sunt foarte buni pe trasee, cu toții au un psihic puternic, dovadă stând și faptul că au ajuns atât de departe într-o competiție extrem de dură, care forțează toate limitele. Mai mult decat atât, vocea publicului va conta în ecuația câștigării marelui trofeu. Cei de acasă, care au fost până acum mereu alături de noi, vor decide, în final, prin puterea votului, exprimat prin sms, câștigatorul ', a declarat gazda emisiunii „Survivor România, Daniel Pavel.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare