; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

SuperSong

Emisiunea “SuperSong”, cu Ricky Martin, în premieră la AXN

24 April 2014

Emisiunea “SuperSong” va avea premiera în 27 aprilie, pe AXN, de la 16:10. Emisiunea oferă detalii din culisele competiţiei internaţionale SuperSong, cu Ricky Martin & producătorul muzical Salaam Remi, precum şi cu Elijah King, cel care a câştigat concursul cu melodia ‘Vida.

Telespectatorii îl vor urmări pe King în călătoria în care este îndrumat de două legende ale muzicii, culminând cu realizarea melodiei şi a videoclipului ‘Vida.

Elijah_Ricky_Salaam

Să lucrez cu producătorul Salaam Remi şi cu artistul în devenire Elijah King a fost o experienţă incredibilă.', spune Ricky Martin. Când ţi se oferă o asemenea oportunitate, vrei ca şi publicul să fie alături de tine – ne-a fost foarte uşor să le permitem camerelor de luat vederi să fie alături de noi şi suntem încântaţi că şi telespectatorii de pretutindeni pot să asiste la această minunată experienţă.'

SuperSong

Anul trecut, în decembrie, Martin, Sony, alături de alte companii din Grupul Sony, inclusiv Sony Music Entertainment, au invitat muzicieni aspiranţi, fani ai muzicii, în general şi fani ai fotbalului pe www.supersong.com, pentru a propune melodii originale pentru Albumul Oficial al Cupei Mondiale FIFA 2014™.

Toate înscrierile au fost evaluate de către o echipă de arbitrii, ce au realizat un Top 20 pentru marea finală. Fanii au fost invitaţi să voteze online, iar un panou de experţi din partea Sony Music Entertainment au evaluat la rândul lor preferinţele. Martin şi echipa de arbitrii SuperSong au anunţat melodia câştigătoare, ‘Vida, de Elijah King.

‘Vida va fi inclusă pe Albumul Oficial al Cupei Mondiale FIFA 2014TM – One Rythym.

Citeşte şi:

Jennifer Lopez şi Pitbull vor cânta imnul Campionatului Mondial de Fotbal 2014

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare