; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Superjurnal

Emisiunea “Superjurnal”, prezentată de Toni Grecu, începe pe 1 martie la Digi24

16 February 2015

Orice ştire proastă poate deveni o glumă bună!' Este deviza sub care debutează, din 1 martie, când Digi24 împlineşte 3 ani de existenţă, de la ora 22.00, emisiunea Superjurnal', prezentată de Toni Grecu.

„Superjurnal este o emisiune de ştiri comentate, opinii, reportaje originale şi interviuri cu personalităţi marcante ale vieţii publice de la noi. Scopul programului este acela de a informa şi de a relaxa sau distra oamenii, în egală măsura, având ca materie primă actualitatea imediată. Este un program fierbinte, dacă pot să spun aşa, şi asta îl diferenţiază în mod esenţial de Serviciul Român de Comedie care este un proiect bazat pe ficţiune, cu o producţie amplă, ce se putea întinde şi pe trei, patru săptămâni pentru o ediţie. Acum, o ediţie SUPERJURNAL se scrie, se filmează şi se difuzează în interval de patru zile. Munca este foarte intensă, dar aşa e viaţa la ştiri, trebuie să fii conectat total cu realitatea', spune Toni Grecu.

Superjurnal

Din echipa care va realiza emisiunea la Digi24 mai fac parte Claudiu Maier, Jojo, Cătălin Neamţu, Iulian Postelnicu, Cosmin Natanticu, Gicu Andreescu-Gojira.

Toni Grecu dezvăluie câteva dintre secretele emisiunii. „Ei nu vor interpreta niciodată personaje, vor fi ei inşişi, ca orice prezentatori de ştiri. Emisiunea se bazează, în primul rând, pe conţinut, pe text şi pe imaginile reale preluate de pe sursele de ştiri. Umorul de situaţie specific scheciului este înlocuit cu umorul de text. E un pariu greu, sper să îl câştigăm.'

„Superjurnalul' de la Digi24 va aduce, în fiecare duminică, în casele telespectatorilor, o viziune amuzantă şi amuzată asupra realităţii de zi cu zi. Vom face glume pe seama ştirilor reale. Ce ne oferă piaţa cu aia lucrăm. Deci, facem glume cu oricine se evidenţiază în acea săptămână. Spre exemplu ne pare rău ca nu am prins tot scandalul legat de Elena Udrea în timpul sezonului, însă sunt sigur că vom recupera', spune amuzat Toni Grecu.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare