; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Super Potriveala

Emisiunea „Super potriveala” revine în grila Kanal D

28 March 2018

Infuzie de energie și bună dispoziție, din a doua zi de Paște, de luni, 9 aprilie, până joi, 12 aprilie, pentru că telespectatorii Kanal D vor putea viziona noi episoade din „Super Potriveala', show-ul prezentat de Jorge. Vedetele invitate în emisiune vor încerca să-i ajute pe concurenți „potrivindu-și' cu aceștia răspunsurile în cel mai bun mod cu putință.

Prima emisiune „Super potriveala' va fi difuzată luni, 9 aprilie de la ora 23.15.

În fiecare ediție, două serii a câte doi concurenți (non-vedete) își testează abilitățile și se distrează copios încercând să afle cuvintele lipsă dintr-o propoziție, astfel încât răspunsurile lor să se potrivească cu ale celor șase staruri aflate în tribună. Premiul pe care îl poți obține concurenții este unul consistent, de până la 25.000 de lei, dar indiferent de câștig, aceștia au parte de distracție la maximum.  

În ediția ce va fi difuzată luni, 9 aprilie, imediat după „Exatlon', Teo, Victor Slav, Bianca Drăgușanu, Daniel Buzdugan, Anna Lesko și Bogdan Vlădau vor face deliciul publicului cu replici pline de umor, generate de căutarea răspunsului potrivit pentru cuvintele lipsă.

Glumele se țin lanț, soluțiile cu care vine fiecare dintre cei aflați în platou provoacă alte serii de interpretări, concurenții dau frâu liber imaginației.  

 Reamintim că formatul original, „Match Game', este unul dintre cele mai vechi și de succes formate de emisiuni-concurs din întreaga lume, a fost lansat în 1962 și a cucerit generații întregi prin umor și spontaneitate.  Nu pierdeți, din a doua zi de Paște, noi episoade din show-ul care te provoacă și te face să râzi cu lacrimi – „Super Potriveala'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare