; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dragos Patraru mic

Emisiunea „Starea naţiei”, de la Digi 24, intră pe post din 1 august

29 July 2016

Din 6 iunie, l-am avut pe Dragoș Pătraru pe Digi 24 cu „Starea zilei', iar din 1 august, de la ora 22.30, intră pe post „Starea nației'.

Dragos Patraru

Despre emisiunea sa, jurnalistul Dragoş Pătraru a declarat pentru „TVmania': „Nu am așteptări, telespectatorii au așteptări de la noi. Și sper să ne ridicăm la nivelul acestor așteptări. Îmi doresc ca toți telespectatorii noștri să ne poată recepționa în bune condiții. Am ales să venim la Digi 24 tocmai pentru că aici cred că le putem oferi oamenilor care ne urmăresc mult mai mult.

Avem noutăți, desigur. O grafică nouă, un decor excelent, mai mult dinamism (am renunțat la masă, prezint stând în picioare) rubrici noi, personaje proaspete. Ideea însă rămâne aceeași: într-o lume în care există tot mai mulți jurnaliști care apără interesele unor corporații, jurnaliști care apără instituții ale statului și abuzurile acestora, noi rămânem acolo unde trebuie să fie jurnalistul: între oameni, reprezentându-le interesele și apărându-i de măgăriile statului și ale corporațiilor. Încercăm, cu echilibru, să-i informăm, să-i educăm și să-i distrăm în același timp pe oamenii care ne urmăresc.

Vom sancționa derapajele, indiferent de zona din care provin ele, folosind instrumentele umorului. Și vom încerca să o facem și mai bine decât până acum.

Așteptăm cactusul ăla de la voi și anul ăsta. Ne poartă noroc. Avem un succes nebun la public, de când ne trimiteți voi cactuși!'.

Emisiunea „Starea nației' va fi difuzată de luni până joi, de la ora 22.30, din 1 august, la Digi 24.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare