; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Razvan Fodor

Emisiunea “Serviţi, vă rog!” revine diseară la Pro TV

23 July 2013

Azi, Nea Mărin şi gaşca de vedete revin la Pro TV în noul sezon al show-ului “Serviţi, vă rog!”, de data aceasta în staţiunea Mamaia.

Mai aprig ca niciodată, Nea Marin agită bine de tot “cocktail-ul de vedete” din prima ediţie: Oana Zăvoranu, Răzvan Fodor, Mihai Bobonete, Diana Dumitrescu, Nini şi Sidia Sissoko sunt cap de afiş.

Antrenat în stil spartan înainte de filmări, Nea Mărin îşi aşteaptă primele “victime” la “Serviţi, vă rog!” cu un şantier pe care vedetele vor construi terasa “Crema” de la zero, cu tot cu montat, vopsit şi aranjat.

Servirea clienţilor pe plajă şi “entertainment-ul” turiştilor, cărora li se pregăteşte câte un party tematic în fiecare seară, vor intra tot în atribuţiile vedetelor invitate. Acestea vor împărţi fluturaşi, se vor plimba cu carul alegoric prin toată staţiunea şi vor fi nevoite să facă rost de recuzită de la vechii lor prieteni, membrii echipei “CircoAquaticoBellucci”.

“Ca la zidul chinezesc se munceşte la noi”, declară Nea Marin înainte de startul sezonului.

Răzvan Fodor, prezentatorul “Masterchef”, va fi pus faţă în faţă cu cel mai mare coşmar al său, mulţimea. Dacă până şi pe soţia sa o refuză când este vorba de mers la cumpărături, Răzvan va trebui să promoveze petrecerile la mall cu toţi ceilalţi, însă va avea un atac de panică de toată frumuseţea:

“Răzvan suferă de agorafobie, nu-i plac mulţimile, ştiam că o să-i fie greu, dar nu mă gândeam că iese atât de urât”, spune Nea Marin.

Toată faleza va răsuna de chiotele şi horele încinse de vedete în seara “românească”, însă petrecerea travesti va reuşi să încingă spiritele de tot şi să-l enerveze pe Mihai Bobonete, actorul din serialul de comedie “Las Fierbinţi”.

“Cărui bărbat îi place să se deghizeze în femeie? Iată că de data aceasta n-au avut de ales! Travesti – party ca la «Serviţi, vă rog!» n-a văzut Parisul! Cel mai încăpăţânat se dovedeşte Mihai Bobonete, o să vedeţi, cu el nu mă înţeleg de nicio culoare, însă până la urmă tot ca mine iese”, spune Nea Mărin.

Cu sacii de gunoi în mână şi costumată în pirat, tăind bilete la circ: aşa o veţi vedea pe Oana Zăvoranu în prima ediţie “Serviţi, vă rog!”. Neobişnuită cu muncile fizice, Oana se va lupta din greu cu somnul:

“E obosită, i s-au umflat picioarele, nu rezistă prea bine”, spune Nea Marin, însă are noroc cu Răzvan, iubitul său, care o va scoate din încurcătură.

Diana Dumitrescu, protagonista din “Îngeri pierduţi”, care va avea premiera la Acasă în această toamnă, îi va pune iarăşi nervii la încercare lui Nea Marin.

“Anul trecut zicea că nu mai vine, acum spune că s-a întors pentru că mă iubeşte”, spune Nea Marin. “Dar dacă nu stau cu gura pe ea, nu face ce îi spun”.

Sarea şi piperul le vor asigura, la propriu, foştii concurenţi de la “MasterChef”, Nini şi Sidia Sissoko, care vor găti, vor construi şi vor demonstra că au aptitudini nu doar în bucătărie, ci şi pe ringul de dans. 

c1k3489_resize

Picture 1 of 10

Ce alte provocări vor avea de înfruntat vedetele şi cum se vor sfârşi aventurile acestora la malul mării, sub comanda lui “Chuck Norris al folclorului românesc”, Nea Marin, telespectatorii vor putea vedea diseară, de la 20:15, şi mâine, de la 20:30, în prima ediţie din noul sezon al emisiunii “Serviţi, vă rog!”.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare