; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Copiright Mihai Stetcu_Antena1__SRC_20140916_0065

„Serviciul Român de Comedie” iese din grila Antena 1 | Ce spune Toni Grecu

11 November 2014

Emisiunea „Serviciul Român de Comedie' iese din grila Antena 1. Miercuri va fi difuzată ultima emisiune, dar nu de la ora 20.30, cum era până acum, ci de la 22.30, scrie Paginademedia.ro.

Copiright Mihai Stetcu_Antena1__SRC_20140916_0065

„Se oprește colaborarea dintre trustul Intact și Serviciul Român de Comedie. Miercuri este ultima difuzare. Motivul este legat de performanțele ultimelor ediții. Măsura luată este bruscă, neașteptată și din rațiuni economice, respectiv restrângerea cheltuielilor stației. Este motivul pe care ni l-au spus. Din punct de vedere tehnic, întreruperea contractului s-a făcut prin acordul părților.', a declarat Toni Grecu.

„Serviciul Român de Comedie' este un proiect dezvoltat de o parte din membrii fostului grup Divertis, coordonați de Toni Grecu, după ce câțiva componenți ai trupei au fondat un alt proiect – „Distractis'.

În formula completă, Divertis a realizat emisiuni timp de șapte ani la Antena 1, între 2001 și 2008. Ulterior, grupul a trecut la Pro TV. În urmă cu aproximativ trei ani ani s-a produs scindarea: o parte au rămas la Pro TV și au dezvoltat proiectul Serviciul Român de Comedie (în care au fost atrași și actori noi), cealaltă parte a lansat Distractis la TVR. În primăvara acestui ani, Serviciul Român de Comedie a revenit la Antena 1, unde a făcut emisiuni timp de un sezon și jumătate.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare