; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ioana Nuami Florin

Emisiunea „Se zice că…” revine la TVR 2

02 October 2017

Ioana Voicu, Nuami Dinescu şi Florina Constantinescu revin la cârma emisiunii „Se zice că…' începând de astăzi, 2 octombrie de la ora 14.10. Potrivit unui comunicat de presă transmis de postul de televiziune emisiunea va fi difuzată de luni până joi.

 

Emisiunea va avea noutăți din din zona socială, culturală și mondenă, dar și dezbateri amuzante despre viața vedetelor, rolurile în familie, responsabilităţile taţilor, sau cum să ne păstrăm sănătatea şi frumuseţea indiferent de vârstă și anotimp. „Cu siguranță, tuturor le-a lipsit ', au declarat Ioana Voicu, Nuami Dinescu şi Florina Constantinescu, gazdele emisiunii de la TVR 2.

 

„ Am creat un anumit standard și trebuia să ne întoarcem cu forțe proaspete și să readucem celor de acasă invitați și subiecte pe măsură. Asadar, în prima ediție vom avea Horoscop, cu renumita Mariana Cojocaru, pentru că trebuie să aflam cum ne va merge în sezonul 3… glumesc. Promit însă că o să scoatem de la Mariana cât mai multe previziuni astrologice pentru săptămâna în curs, pentru toate zodiile, dar în special pentru Taur, eu sunt în zodia Taurului… și Ioana. Nuami e Fecioară, o împungem', a spus, râzând, Florina Constantinescu.

 

„O sa discutăm și despre tendințele sezonului în materie de fashion, drept pentru care o  avem invitată în prima ediție pe Oana Turcescu – designer vestimentar. Apoi, plecând de la faptul că sunt o tânără mamică şi mă confrunt cu erupția dentară a piticului, ne-am gândit să dezbatem subiectul cu un medic pedodont, Silvia Voiculescu. V-am atras atenția deja?… Bineînțeles, ne și distrăm, că doar nu lăsăm emisiunea fără muzică. Vine Nico să ne povestească despre proiectele ei, iar pentru Nuami aducem o trupă de băieți, tinerei și frumușei, prospături, cum s-ar zice,…pe piața muzicală… The Mixy Welders', a adăugat Florina.

 

 „Se zice că…' este o emisiune interactivă și, pentru că întâlnirea noastră este chiar la jumătatea zilei, ne propunem, ca de oriunde ne văd, oamenii să se simtă bine alături de noi și să-și facă o obișnuință din a ne căuta. De luni până joi, de la ora 14.10, noi o să-i punem la curent cu tot ce se schimbă, o să împărțim bucurii și vom „pune umărul' acolo unde putem… cu alte cuvinte, vrem să ne mărim familia. Ar fi tare frumos ca atunci când e întrebat un invitat la ce emisiune te duci?', el să raspundă 'la Se zice că.., de la TVR 2, emisiunea celor trei fete unde se râde!'. Mi-e tare drag când, la plecare, oaspetele spune, Mi-a plăcut la voi, să mă mai chemați, că vin!', a adăugat Nuami Dinescu.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare