; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

ROventura editia din 6 iunie

Emisiunea „ROventura”(Kanal D) ne invită la o plimbare în Delta Dunării

05 June 2020

Sâmbăta aceasta, o nouă ediție „ROventura' prezentată de George Mihai și Andreea Stravoiu,  intră în casele românilor, de la ora 15:00, la Kanal D.

Călătorii noștri apucă drumul Dobrogei și au ca destinație finală Delta Dunării. Rai cât vezi cu ochii, așa se descrie, pe scurt, periplul aventurierilor nosștri, iar peisajele întâlnite îți taie răsuflarea.

„ROventura' ne invită la o plimbare inedită cu BAC-ul, la traversarea fluviului, o incursiune absolut palpitantă, îndeosebi în timpul unei vremi capricioase. Și, așa cum spun oamenii locului, odată ce treci… gârla', ți se deschide poarta altui paradis. Bătrânii munți ai Măcinului poarta povești de-o seamă cu ei, gata să te lase mut de uimire. Nu poți călca acest străvechi pământ fără să faci o vizită podgorenilor din Măcin, iar odată ajunși în crama dobrogeană, afli mai lesne poveștile locului, la un pahar cu vin. Intrată acum mai bine de un sfert de veac în patrimoniul UNESCO, armonia de apă și uscat e într-o continuă transformare. Delta uimește prin bogăția biodiversității sale; aici trăiește 98% din fauna acvatică de pe întregul continent și peste 300 de specii de păsări bat aripile deasupra paradisului.

Nu ratați sâmbătă, de la ora 15:00, o călătorie inedită, prin intermediul ROventura' în paradisul Deltei.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare