; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

ROventura6 13 iunie

Emisiunea „ROventura” (Kanal D) continuă incursiunea turistică în Delta Dunării

12 June 2020

Emisiunea „ROventura' continuă sâmbătă, de la ora 15.00, la Kanal D, incursiunea turistică începută săptămâna trecută în Deltă și, dacă atunci George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele emisiunii, au poposit la Tulcea, arătându-ne câteva din frumusețile „de la intrarea' ân paradisul Deltei Dunîrii, sâmbătă o vom vizita pe toată.  

George și Andreea ne poartă pașii la Sfântu Gheorghe, acolo unde Dunărea întâlnește Marea Neagră, iar plimbarea prin satul de poveste de pe limba de pamănt dintre Dunăre și Mare e curată binecuvântare. Satul tot mai pustiit de localnici, în ultimii ani, adună, în schimb, tot mai mulți turiști. Așezarea îmbrățișată de natură este unică. Turismul a ramăs, se pare, singura șansă pentru ca locul acesta să mai prospere.

Calitatea și diversitatea serviciilor oferite oaspeților a transformat Sfântu Gheorghe într-o destinație care merită vizitată măcar o dată-n viață, așezând locul acesta, cu ușurință, pe harta turismului European.   

 Vezi galeria foto >

Mai mut decât atât, Sfântu Gheorghe este vestită pentru pescuitul de sturion și pentru calitatea icrelor negre care au ajuns pe mesele tuturor răsfățaților lumii.

Plaja de la Sfântu Gheorghe este frumoasă în orice anotimp, iar insula este cu adevărat fabuloasă primavara, când natura renaște. Capodoperele culinare locale îmbogățesc periplul călătorilor noștri. Gustăm' din zeci de feluri de supe, borsuri si ciorbe din peste, dar se pare ca una singura este insa regina tuturor zemurilor nascocite de pescari: storceagul.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare