; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Românii au talent

Emisiunea „Românii au talent” se apropie de sfârșit. Când are loc finala show-ului de la Pro TV

11 May 2020

Sezonul 10 al emisiunii „Românii au talent' a fost puternic perturbat de criza coronavirusului, nemaifiind posibilă desfășurarea obișnuită (semifinale + finală live).

Acest sezon, „Românii au talent' a avut cele mai multe ediții înregistrate din istorie lui la noi: 16 ediții. Ultima fază a preselecțiilor este difuzată pe 15 mai, pentru ca pe 22 mai, Pro TV să difuzeze o ediție specială, cu momentele cele mai bune ale sezonului.

Finala sezonului 10, care culminează cu stabilirea câștigătorului premiului cel mare, are loc la Pro TV vineri, 29 mai. 

Deocamdată discuțiile sunt în toi despre forma pe care o va lua ediția finală, întrucât unii concurenți sunt din străinătate, iar adunarea a peste 50 de persoane nu este încă posibilă.

„Pentru noi siguranța angajaților este prioritară. Chiar dacă știm că după 15 mai va avea loc o relaxare a măsurilor luate, trebuie să ținem cont de toți factorii externi și interni și vom lua o decizie avizată, în funcție de aceste aspect', a spus pentru TVmania Felicia Toma, producătorul show-ului de la Pro TV.

Concurenții care au reușit să obțină golden buzz-ul în acest sezon vor lupta pentru primul loc, în marea finală a sezonului de #un10perfect. După cum spunea și Andi Moisescu:

Acest format i-a stârnit pe mulți artiști să fie mai creativi', iar acea seară va fi momentul perfect pentru finaliști să le demonstreze celor de acasă, care vor vota, că ei merită șansa de a câștiga marele premiu

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare