; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mary Berry (2)

Emisiunea „Reţetele lui Mary Berry” începe pe 4 aprilie la TV Paprika

25 March 2015

Mary Berry, una dintre membrele juriului „The Great British Bake Off', show difuzat de postul de televiziune BBC și una dintre autoarele celebre de cărți de bucate, va avea o emisiune pe TV Paprika.

„Rețetele lui Mary Berry' debutează sâmbătă, pe 4 aprilie, de la ora 15.30.

Mary Berry (1)

Mary Berry ne arată cum să preparăm bucate simple şi gustoase pentru familie şi prieteni.

Ce alte emisiuni sunt programate să înceapă în luna aprilie la TV Paprika:

„Cook Yourself Thin / Găteşti şi slăbeşti' – Premiera: 01 aprilie, 21:00

Uitaţi de regimurile monotone de slăbit – Gizzi, Harry, Sal şi Sophie nu-şi refuză niciun aliment. Urmăriţi emisiunea care îi învaţă pe spectatori cum să-şi prepare bunătăţile preferate fără ca apoi să se teme de cântar. Iată cum împaci şi capra şi varza…

„Donal Skehans Kitchen Hero  / Donal, eroul din bucătărie' – Premiera: 08 aprilie, 17:30

Donal Skehan revine cu o misiune importantă: vrea să demonstreze spectatorilor că nimic nu e mai uşor decât să prepari deliciile apetisante făcute acasă. Ca să-şi atingă scopul, în sezonul trei al serialului, băiatul nostru cu lingura de lemn porneşte la drum cu furgoneta Citroen H şi îşi amplasează standul la festivaluri şi alte evenimente în diferite părţi din Irlanda. Nu pierdeţi roadshow-ul lui Donal cu bunătăţile făcute acasă.

„The Taste of Portugal / Gustul Portugaliei' – Premiera: 16 aprilie, 22:00

Emisiunea ne invită într-o călătorie culinară în Portugalia. Ghidul nostru este gurmandul pasional, Rodrigo Meneses. În acest serial, Rodrigo descoperă bogăţia, diversitatea şi caracterul inedit al bucătăriei portugheze prin festinuri fabuloase în restaurante cu stele Michelin şi gustări rapide la standurile de pe drum.

„The Paleo Way / Bucătăria paleo' – Premiera: 22 aprilie, 21:00

Dacă regimul paleo este un capriciu, cu siguranţă este cel mai vechi capriciu din istorie – dacă ne gândim din perspectiva a trei milioane de ani. Bucătarul-vedetă Pete Evans ne poartă într-o excursie de iarnă plină de arome captivante şi nutritive, ca să putem experimenta la modul autentic cum s-au hrănit strămoşii noştri: animale crescute natural pe câmp, fructe şi legume proaspete ecologice; niciun ingredient procesat sau cu denumire imposibil de pronunţat. În acest fel s-a dezvoltat funcţia de hrănire a organismului nostru. Iar Pete reînvie aceste obiceiuri acum, în secolul 21: discută cu specialişti în nutriţie, face vizite interesante la ferme care încearcă să adopte metoda cea mai naturală a agriculturii, şi prezintă numeroase reţete apetisante care pot fi testate acasă de oricine. Cum spunea Hipocrate: „Hrana să-ţi fie medicament, şi medicamentul să-ţi fie hrană.'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare