; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Eugenia Vodă

„Profesioniştii”, sezon nou la TVR 1 din 18 martie. Prima invitată a Eugeniei Vodă este Loredana

15 March 2017

Pentru telespectatorii care iubesc emisiunea Eugeniei Vodă şi care au trimis numeroase mesaje că aşteaptă noi ediţii „Profesioniştii', avem o veste bună: noile ediții „Profesioniştii' încep sâmbătă, 18 martie. Emisiunea este programată la TVR 1, dar şi online, pe TVR+, sâmbăta, de la ora 23.00.

Invitata Eugeniei Vodă la prima ediţie „Profesioniştii' a noului sezon va fi Loredana: „Loredana are clasă, e de o naturaleţe cuceritoare, o figură cu totul specială', spune realizatoarea Eugenia Vodă.

Loredana

La rândul ei, Loredana declară despre acest interviu: „O întâlnire memorabilă, extrem de intensă şi de efervescentă! Eugenia Vodă are abilitatea extraordinară de a trece dincolo de straturile superficiale ale unui interviu banal, transformându-l într-o experienţă unică'. Experienţă pe care TVR 1 o propune telespectatorilor sâmbătă, 18 martie, de la ora 23.00.

Loredana

Aflată în turneul naţional „Sentimente, Loredana colindă în luna martie marile oraşe ale României (Craiova, Râmnicu Vâlcea, Piteşti, Braşov, Iaşi, Bacău, Constanţa, Galaţi, Buzău, Ploieşti, Cluj, Oradea şi Timişoara) pentru a aduce publicului din ţară producţia lansată de ea în toamnă la Bucureşti: „Sentimente, un spectacol cu o desfăşurare impresionantă de forţe, cu nu mai puţin de 10 look-uri diferite ale artistei şi zeci de oameni implicaţi în producţie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare